YEREL HABER

Takım otobüsüne silahlı saldırı!

Otelin önünde park halinde duran Bandırmaspor'un takım otobüsüne 8 kurşun isabet etti. Otobüs kullanılmaz hale gelirken, saldırgan veya saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Takım otobüsüne silahlı saldırı!

İstanbulspor ile oynayacağı Play Off karşılaşması için İstanbul'a gelen Bandırmaspor takımına ait otobüse, takımın kamp yaptığı otelin önünde silahlı saldırı yapıldı.

Olay, gece saat 02.00 sıralarında Güngören'de bulunan bir otelin önünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Türkiye 2. Lig Play Off Yarı Final Beyaz Grup ilk maçında İstanbulspor'u 1-0 yenen Bandırmaspor takımı rövanş maçını oynamak için dün İstanbul'a geldi. Kampa giren Bandırmaspor takımının, otel önünde park halindeki otobüsüne kimliği belirsiz kişi ya da kişiler kurşun yağdırdı. Silah seslerine çıkan otel görevlileri durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Otel görevlileri saldırı sonrası takım yöneticisini de uyandırarak haber verdi.

POLİS DETAYLI İNCELEME YAPTI

Polis ekipleri saldırı sonrası otobüsünün etrafına emniyet şeridi çekerek inceleme başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri otobüse 8 kurşunun isabet ettiğini belirledi. Ayrıca, polis ekipleri olay yerinde de çok sayıda boş kovan tespit etti. Otobüsün zarar gördüğü ve hareket etmediği öğrenilirken, olay yeri çalışması sonrası polis ekipleri, delilleri tek tek delil torbasına koydu. Polis ekiplerinin çalışmaları yaklaşık 2 saat sürdü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER