FENERBAHÇE

Tahir Karapınar Fenerbahçe'den ne kadar maaş alacak?

Fenerbahçe'de Tahir Karapınar'ın takımın başına getirildiği açıklanırken tecrübeli isimle ilgili detaylar da netleşti. Tahir Karapınar'ın alacağı maaş belli oldu.

Tahir Karapınar Fenerbahçe'den ne kadar maaş alacak?

Fenerbahçe'de sezonun kalan 8 haftasında takımın başında Tahir Karapınar olacak. Altyapı koordinatörlüğüne getirilen profesyonel lisanslı Tahir Karapınar sezonun kalan kısmında sahada olacak. Fenerbahçe'de hedef Türkiye Kupası'nı kazanmak ve Avrupa biletini alabilmek.

Takımın başında idmanlara çıkan Karapınar'ın maaşı da belli oldu. Sabah'ın haberine göre Tahir Karapınar Fenerbahçe'den aylık 20 bin lira kazanacak.

Emre Belözoğlu, Tahir Karapınar ile ilgili olarak, “Çok güzel bir insandır Tahir Ağabey. Benim kendisini tanımam çok eskiye dayanmıyor 3-4 yıldır tanıyorum” dedi.

Emre Belözoğlu ayrıca “Ancak burada mühim olan en önemli şey herkesin Tahir Hoca’yı çok sevip çok saymasıdır. Bu benim için de böyledir ben de herkes gibi Tahir Hocam’ı çok sever ve sayarım” şeklinde konuştu.

Karapınar’ın büyük bir tecrübeye sahip olduğunu dile getiren kaptan, “Altyapı tecrübesi, birikimi, insanlığıyla Tahir Hoca Dereağzı’nda çok güzel işler yapacaktır” dedi.

Emre Belözoğlu şöyle devam etti:

“Milli takım Ege-Akdeniz bölge oyuncu tarama havuzunun da çok geniş olması ayrı bir avantaj. Seneye düşünülen bir hamleydi. Fakat mevcut Pro Lisans ihtiyacımız ve tecrübesinden A takımda da 8 hafta faydalanma düşüncemizle hamleyi öne çektik."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER