Süper Lig'in gizli sırları
Zico’nun favori oyuncusuyken bir anda ortadan kaybolan kerim zengin, f.bahçe paf takımında 60 maç oynayıp 24 gol atmıştı. 59 kez genç milli takım forması giyip 14 gol atması da büyük bir başarıdır.
Zico’nun favori oyuncusuyken bir anda ortadan kaybolan Kerim Zengin, F.Bahçe PAF takımında 60 maç oynayıp 24 gol atmıştı. 59 kez genç milli takım forması giyip 14 gol atması da büyük bir başarıdır.
Bulgaristan’ın Kırcaali kentinde doğan Antalyasporlu Gürhan Gürsoy, futbola Rodopi Momchilgrad takımında başlamış, daha sonra ailesiyle İsveç'e taşınınca orada Norrköping takımının formasını giymiştir. Daha sonra F.Bahçe’nin PAF takımına transfer edilmişti.
Antalyaspor’da forma giyen Tita gerçek adıyla Sidney Cristiano dos Santos aynı zamanda Türk vatandaşıdır. Türk ismini de Ankaraspor’da forma giyerken Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten almıştır.
Rüştü ilk kez 1993 yılında Beşiktaş’la sözleşme imzalamış daha sonra geçirdiği bir trafik kazası sonucu sağlık testlerinden geçemediği için Siyah-Beyazlı formayı giyememişti.