BEŞİKTAŞ

Süper Lig'e Arjen Robben bombası! Türkiye'ye geliyor

Uzun yıllardır Türk takımlarıyla adı anılan Arjen Robben bu sefer Türkiye'ye gelmeye çok yaklaştı! Hollanda basını yıldız futbolcuya en ciddi teklifin Süper Lig'den geldiğini duyurdu.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Süper Lig'e Arjen Robben bombası! Türkiye'ye geliyor

Geçtiğimiz sezonu B. Münih'le şampiyon olarak tamamlayan ve Alman ekibine veda eden Hollandalı yıldız, geleceğiyle ilgili kararı kısa bir zaman sonra vereceğini açıkladı! 

Sky Sport'un Alman tarafına konuşan Arjen Robben şunları söyledi; "Kramponlarımı söğüt dalına asıp asmayacağım konusunda hala kararsızım. Bu konuda 1-2 hafta içinde kararımı vermeyi planlıyorum.Kararımı verdiğim zaman bunu kamuoyuyla paylaşacağım. Şu anda ailemle ve menajerimle durum değerlendirmesi yapıyoruz. Net bir karar vermiş değiliz"

EN CİDDİ TEKLİF BEŞİKTAŞ'TAN

Alman basını, daha önceki yıllarda da Arjen Robben'i renklerine bağlamak isteyen Türk kulüplerinin, Hollandalı yıldız için yine devrede olduğunu da duyurdu. Ancak gelen teklifler içinde en ciddisinin Beşiktaş olduğu belirtildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın daha önce futbolunun son dönemini yaşayan tecrübeli yıldızları kadrosuna kattığı ve bunlardan iyi verim aldığı biliniyor. 35 yaşındaki yıldız oyuncu geçen sezon B.Münih'te sadece 19 maçta 1008 dakika sahada kalmasına rağmen 6 gol atıp, 2 de asist yapmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER