SÜPER LİG

Süper Lig'de son puan durumu hangi takım kaçıncı sırada?

Spor Toto Süper Lig 29'uncu hafta dün akşam oynanan Sivasspor - Beşiktaş maçıyla geride kaldı. Peki Süper Lig'de puan durumu ne oldu? Hangi takım kaçıncı sırada yerini aldı?

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Süper Lig'de son puan durumu hangi takım kaçıncı sırada?

Süper Lig'de zirve yarışı iyice kızıştı. 29'uncu haftada puan durumu ne oldu? Hangi takım kaçııncı sırada yerini aldı? İşte detaylar...

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti. Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında, 1-0 geriye düştüğü maçta ağırladığı Evkur Yeni Malatyaspor'u Nwakaeme ve Rodallega'nın golleriyle 2-1 mağlup etti. Puanını 52'ye yükselten bordo-mavililier üst üste 5. lig galibiyetini elde ederek Avrupa kupalarına katılma yolunda büyük bir avantaj elde etti.

GALATASARAY ZİRVEYE ÇOK YAKLAŞTI

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında 1-0 geriye düştüğü maçta Kayserispor'u 3-1 mağlup etti. Kayserispor'da Tiago Lopes, iki sarı karttan takımını 10 kişi bıraktı. Galatasaray'ı galibiyete götüren golleri Mbaye Diagne (2) ve Yuto Nagatomo kaydederken konuk ekibin tek golünü Kravets attı. Liderle arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 2'ye indiren Galatasaray, Başakşehir'i takibini sürdürdü.

BAŞAKŞEHİR SON ANDA KURTARDI

Spor Toto Süper Lig'de lider Medipol Başakşehir, sahasında Çaykur Rizespor'la 90+6'da Visca'nın penaltıdan attığı golle 1-1 berabere kalarak puanı kurtardı ve Galatasaray'la olan puan farkı 3'e inmiş oldu. Konuk ekip Rizespor'un golü Vedat Muriç'ten geldi. Bu sonuçla Karadeniz ekibi puanını 48'e yükseltti.

FENERBAHÇE DEPLASMANDA GALİBİYETE HASRET

Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaştı ve Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu.  Fenerbahçe'nin 16 Eylül’den bu yana ligde deplasmanda maç kazanama serisi sürdü. Efecan Karaca ile gülen Alanyaspor ise evinde son 6 maçında 5. kez kazanmayı başardı.

BEŞİKTAŞ'I KAPTAN KURTARDI

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Demir Grup Sivasspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Siyah-beyazlıları galibiyete götüren goller Vida ve Burak'tan gelirken Sivasspor'un tek golünü Diabate kaydetti. Burak Yılmaz 87. dakikada attığı harika frikik golüyle Beşiktaş'ın puanını 56'ya yükseltti ve Kartal'ı yarışa ortak etti! Gol sayısını 9'a çıkaran Kral ayrıca ligin ikinci yarısının en golcü oyuncusu da oldu.

Spor Toto Süper Lig'de alınan bu sonuçlara göre son puan durumu bu şekilde;

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER