GALATASARAY

Süper Lig'de ara transfer döneminin en pahalısı Diagne

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu ara transfer dönemi sona erdi.

Süper Lig'de ara transfer döneminin en pahalısı Diagne

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını önde götüren Medipol Başakşehir 7,  Galatasaray 6, Beşiktaş 4 futbolcu ile kadrosunu güçlendirirken, zor günlerin  ardından toparlanmaya çalışan Fenerbahçe ise 5 transfer yaptı. Transfer yasağı  nedeniyle kadrosuna takviye yapamayan Trabzonspor ise 6 oyuncusuyla yollarını  ayırdı.
 
Medipol Başakşehir, transferde A takım kadrosuna 4 oyuncu kattı,  transfer ettiği 3 oyuncuyu da kiralık olarak başka takımlara verdi.
 
En hareketli kulüp MKE Ankaragücü
Süper Lig'de ara transferin en hareketli takımı MKE Ankaragücü oldu. Başkentin sarı-lacivertli ekibi, transfer yasağını, sürenin bitimine  çok kısa süre kala kaldırmasına rağmen tam 12 oyuncuyu renklerine kattı.
 
En pahalı transfer Diagne
Türkiye'de ara transfer döneminde bonservisine en fazla ücret ödenen  futbolcu Mbaye Diagne oldu. 
Galatasaray, Senegalli golcü için kulübü Kasımpaşa'ya 10 milyon avro  bonservis bedeli ödedi.
 
Öne çıkan transferler
Medipol Başakşehir'in Robinho ve Demba Ba, Galatasaray'ın Mbaye Diagne  ve Konstantinos Mitroglou, Beşiktaş'ın Burak Yılmaz ve Shinji Kagawa,  Fenerbahçe'nin Victor Moses, Serdar Aziz ve Tolgay Arslan transferleri bu döneme  damga vurdu.
 
Beşiktaş'tan ayrılan Pepe, Ryan Babel ve Vagner Love, Türkiye  kariyerlerini sonlandıran yıldızlar arasında yer alırken, Galatasaray'dan 11  milyon avro bonservisle Almanya'nın Stuttgart takımına transfer olan Ozan Kabak,  birçok konuda Türk futbol tarihine geçti

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER