VOLEYBOL

Süper Kupa Fenerbahçe'nin

Süper kupa finalinde arkasspor'u 3-0 mağlup eden fenerbahçe, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından büyük sevinç yaşadı. asbaşkan ali koç, teknik direktör daniel jorge castellani, oyunculardan arslan ekşi, emre batur, soner mezgitçi ile emre kayhan duygularını ntv spor ekranlarından...

Süper Kupa Fenerbahçe'nin - Sayfa 1

Süper Kupa finalinde Arkasspor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından büyük sevinç yaşadı. Asbaşkan Ali Koç, teknik direktör Daniel Jorge Castellani, oyunculardan Arslan Ekşi, Emre Batur, Soner Mezgitçi ile Emre Kayhan duygularını NTV Spor ekranlarından paylaştılar.

Süper Kupa Fenerbahçe'nin - Sayfa 2

ASBAŞKAN ALİ KOÇ: SPORTİF BAŞARILAR BİZE ÇOK BÜYÜK DESTEK VERİYOR Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, "İlk kupamız hayırlı uğurlu olsun. Bu maçta gördük ki tam takım olmuşuz. Arkas çok iyi bir takım, iyi yatırımlar yapıyor. Bu sene kuvvetlendirdiler takımını. Bu açıdan 3-0'lık net bir skorla galip ayrılmak, bizim için ümit verici. Hafta içerisinde oyuncularımızla bir yemek yemiştik. Bize yaşatılan ve yaşananlar çerçevesinde bir numara önceliğimiz onur mücadelemiz ama sportif başarı ikinci öncelik olsa da bu mücadelede sportif başarıların bize çok büyük destek olacağını söyledik. Sağolsunlar yerine getirdiler" dedi.

Süper Kupa Fenerbahçe'nin - Sayfa 3

CASTELLANI: YENİ OYUNCU ALMAYACAĞIZ Başarı için kadrosunun yeterli olduğunu belirten Fenerbahçe teknik direktörü Daniel Jorge Castellani, "İlk iki set yavaş başladık. Üçüncü sette onlar da oyuna adapte oldular, daha iyi oynadık. Biz hazırız, herhangi yeni bir oyuncu almayacağız" açıklamasında bulundu.

Süper Kupa Fenerbahçe'nin - Sayfa 4

ARSLAN EKŞİ: BAŞKANIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ "Öncelikle bu zor günlerimizde, bütün arkadaşlarım mükemmel bir performans sergiledi" diyen Arslan Ekşi, "Buradan, başkanımıza, bütün Fenerbahçe taraftarına armağan ediyoruz. Bu sezon bütün kupaları alacağız ve başkanımıza hediye edeceğiz" dedi.