DİĞER HABERLER

Suç işlemiş sporcular

Maçta kafa attı hapis yattı iskoçya liginde rangers forması giyerken raith rovers maçında rakibi john mcstay’e kafa attı. 1994 yılında meydana gelen bu olaydan sonra duncan ferguson, 44 gün hapiste yattı. bu olaydan birkaç yıl sonra ferguson evine giren hırsızlarla kavga edip onları...

Suç işlemiş sporcular - Sayfa 1

MAÇTA KAFA ATTI HAPİS YATTI İskoçya Liginde Rangers forması giyerken Raith Rovers maçında rakibi John McStay’e kafa attı. 1994 yılında meydana gelen bu olaydan sonra Duncan Ferguson, 44 gün hapiste yattı. Bu olaydan birkaç yıl sonra Ferguson evine giren hırsızlarla kavga edip onları yaralamakla suçlandı. Nefsi müdafadan beraat etti.

Suç işlemiş sporcular - Sayfa 2

BEST’İN SUÇU ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAK Dünya futboluna adı altın harflerle yazılan George Best, 1984 yılında alkollü araç kullanmak suçundan 3 ay hapis yattı. Uzun süre alkol tedavisi gören Best’in en büyük zaaflarından birisi ise kadınlardı. Alkolden öldüğü iddia edilen Best zamanında Beatles’ın beşinci üyesi olarak kabul ediliyordu.

Suç işlemiş sporcular - Sayfa 3

YÜZ VERMEYEN KIZIN KAFASINDA ŞİŞE KIRDI AVUSTRALYA Ulusal Ragbi Ligi NRL’in yıldızlarından Greg Bird, gittiği bir barda kendisine yüz vermeyen kızın başında şişe kırdığı için hapis yattı. Kızdan özür dileyip ona yüklüce bir ödeme yapan Bird, davanın geri çekilmesini sağladı ama 10 haftasını hapiste geçirmekten kurtulamadı. Bird, lehine yalancı şahitlik yapan takım arkadaşı Tonny Zappia da yargılandı.

Suç işlemiş sporcular - Sayfa 4

TAKIM ARKADAŞINI YUMRUKLADI İNGİLİZ futbolcu Joey Barton, M.City’de forma giyerken takım arkadaşı Osman Dabo’yu yumrukladığı için 6 ay hapis cezası aldı. Mayıs 2008’de girdiği cezaevinden Ağustos 2008’de çıktı. Ardından Newcastle’a transfer oldu.