SÜPER LİG

Suat Kılıç'tan Trabzon açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Trbzonspor hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı..

Suat Kılıç'tan Trabzon açıklaması
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Trabzon'u olimpiyatlara sporcu hazırlama merkezi kentlerden biri haline getiriyoruz'' açıklamasını yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ''Trabzon'da Avrupa Gençlik Olimpiyatları nedeniyle yapılan tesislerimizi bazı ufak takviyelerle destekleyip, Trabzon'u olimpiyatlara sporcu hazırlama merkezi kentlerden biri haline getiriyoruz'' dedi.

Gümüşhane ve Bayburt'ta Perşembe günü katılacağı çeşitli açılış ve ziyaretler nedeniyle Trabzon'a gelen Bakan Kılıç'ı, havaalanında Trabzon Valisi Recep Kızılcık ile diğer ilgililer karşıladı.

AK Parti Trabzon Gençlik Kolları üyeleriyle bir grup sporcunun çiçek verdiği Bakan Kılıç, burada yaptığı konuşmada, ''Hepinize başarılar diliyoruz. Sizler için gayret gösteriyoruz, çaba sarf ediyoruz. Trabzon'da Avrupa Gençlik Gençlik Olimpiyatları nedeniyle yapılan tesislerimizi bazı ufak takviyelerle destekleyip, Trabzon'u olimpiyatlara sporcu hazırlama merkezi kentlerden biri haline getiriyoruz'' diye konuştu.

Bu çalışmalar kapsamında personel ve antrenör altyapısını kuvvetlendireceklerini vurgulayan Kılıç, şunları kaydetti:

''Trabzon, belirlediğimiz branşlarda olimpiyatlara ve dünya şampiyonalarına üst düzeyde elit performans sporcu yetiştiren şehirlerden biri olacak. İnşallah bu şansı iyi kullanırsınız. Trabzon'daki bütün tesislerimizi şu an gece gündüz 7-24 esasına göre çalışan üniteler haline getirme gayretini veriyoruz. Yepyeni işletme modeliyle inşallah çok güzel bir performans ortaya koyacağız.''

Kılıç, konuşmasının ardından karayoluyla Gümüşhane'ye hareket etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER