YEREL HABER

Suat Kaya Ramazan Işık'ı kadro dışı bıraktı

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Göztepe'nin Teknik Direktörü Suat Kaya sorun çıkartan futbolcuların ismini tek tek siliyor.

Suat Kaya Ramazan Işık'ı kadro dışı bıraktı
Göztepe Teknik Direktörü Suat Kaya, transfer döneminde ayrılmak istediğini bildiren ancak takım bulamayınce elde kalan sağ bek Ramazan Işık'ı yeniden kadroya almayacağını açıkladı.

Sezon başında Ramazan'a sahip çıktığını belirten Suat Kaya, "Kendisiyle konuşup sağ beke iki transfer yapacağımı ve forma yarışına hazır olmasını söyledim ancak bana takımdan ayrılacağını bildirdi. Ben de şimdi onu kadroda düşünmüyorum" dedi.

Ramazan'ın ara transfere kadar A-2 Takımı ile çalışacağını belirten Suat Kaya, 21 yaşındaki futbolcu için "Yolu açık olsun" ifadesini kullandı.

Şimdiden kulüp arayışlarına başladığı bildirilen Ramazan Işık, futbola 2005'te İzmir Büyükşehir Belediyespor'da başladı. Profesyonelliğe Karşıyaka'da adım attıktan sonra Çamdibispor'la anlaşarak yeniden amatörlüğe dönen genç futbolcu, 2012'de transfer olduğu Göztepe'de geçen sezon 28 lig maçında ter döktü.

 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER