DİĞER HABERLER

Spor dünyasından Fatih Terim için geçmiş olsun mesajları

Fatih Terim'in corona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından spor dünyasından Fatih Terim için geçmiş olsun mesajları geldi. İşte Fatih Terim için kulüplerin yayınladığı geçmiş olsun mesajları...

Spor dünyasından Fatih Terim için geçmiş olsun mesajları - Sayfa 1

Galatasaray 

Biz omuz omuza verince neleri başarmadık ki! Seninleyiz hocam! Bir kez daha birlikte yeneceğiz.

Spor dünyasından Fatih Terim için geçmiş olsun mesajları - Sayfa 2

Anadolu Efes 

Anadolu Efes Spor Kulübü olarak Galatasaray Spor Kulübü Futbol A Takımı Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim’in Covid-19 testinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrendik. En büyük dileğimiz, Sayın Fatih Terim’in sağlığına en kısa sürede kavuşmasıdır. Galatasaray Spor Kulübü yöneticileri, antrenörleri, sporcuları ve çalışanlarına uygulanan Covid-19 testlerinde yeni pozitif vakaların çıkmamasını da temenni ederiz. Anadolu Efes Spor Kulübü ailesi olarak bir kez daha Covid-19 ile mücadele eden tüm vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.

Spor dünyasından Fatih Terim için geçmiş olsun mesajları - Sayfa 3

Medipol Başakşehir

Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa sürede sağlığına kavuşmasını ve kendisinden iyi haberler duymayı temenni ediyoruz.

Spor dünyasından Fatih Terim için geçmiş olsun mesajları - Sayfa 4

Beşiktaş

Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz.