FENERBAHÇE

Sow Fenerbahçe'ye dönüyor!

Fenerbahçe'nin sezon başında 17 milyon eurokarşılığında Dubai'nin Al Ahli takımına sattığı Moussa Sow'un geri döneceği iddiası ortaya atıldı.

Sow Fenerbahçe'ye dönüyor!

Arap basını, Al Ahli'de aradığı ortamı bulamayan yıldız futbolcunun F.Bahçeli yöneticilerle görüşerek İstanbul'a dönmek istediğini duyurdu. Sow'un devre arasında yeniden Fenerbahçe forması giyeceği iddia edildi.

Arap ekibinde 12 maçta sadece 2 gol atabilen Sow'un Dubai'de aradığı ortamı bulamadığı ve mutsuz olduğu,Fenerbahçe'ye geri dönmek istediği ileri sürüldü. Gulf News TV, 29 yaşındaki golcünün kısa bir süre önce eski takımının yöneticileriyle görüşerek,"İstanbul'a dönmek istiyorum" dediğini aktarırken, Türk ekibinin yetkililerinin Sow'un bu isteğine "olumlu yanıt verdikleri" bilgisini izleyicileriyle paylaştı.

Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor! Açıkladı!

Haberin devamında, sarı-lacivertli yönetimin Al Ahli kulübüne Sow'u kiralamak için başvurmaya hazırlandığını, devre arasında Senegalli oyuncunun en azından sezon sonuna kadar Fenerbahçe'ye dönebileceği bildirildi. Sow'un formsuzluğunun ise sürekli olarak Fenerbahçe'yi düşünmektenkaynaklandığı belirtildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Medipol Başakşehir maçından sonra yaptığı açıklamada, yedek kulübesinin yeterince zengin olmamasından yakınmış, özellikle forvette elinde fazla seçenek bulunmamasından şikayetçi olmuştu.

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe bombası
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER