TRABZONSPOR

Sörloth'un başarısının sırrı ortaya çıktı

Süper Lig'in sezon başında İngiltere'nin Crystal Palace takımından Trabzonspor'a gelen Alexander Sörloth, bordo mavili kulübe geldiği günden bu yana takımda heyecan dolu anlar yaşatıyor. Sörloth, ligde gol krallığı yarışında ilk sırada yer alıyor. Peki bu başarısının sırrı ne? İşte Sörloth'un başarısının sırrı...

Sörloth'un başarısının sırrı ortaya çıktı - Sayfa 1

Alexander Sörloth...Trabzonspor'un hatta Süper Lig'in en golcü ismi...Ligin sezon başında bordo mavili kulübe geldi ve geldiği günden bu yana Trabzonspor camiasının gözbebeği oldu. Sörloth, Trabzonspor'da kariyerinin en golcü dönemini yaşıyor. Sörloth, 2017-2018 sezonunda Crystal Palace ve Midtjylland ile resmi maçlarda 15 gole imza atmıştı.

Sörloth'un başarısının sırrı ortaya çıktı - Sayfa 2

Futbolseverlerin hayranlıkla izlediği Sörloth, Trabzonspor'da 19 maçta görev aldı. Çıktığı her maçta da rakip fileleri havalandırmayı başardı. Kaydettiği 16 golle takımının en skoreri olan Sörloth, ligde gol krallığı yarışında ilk sırada yer alıyor.

Sörloth'un başarısının sırrı ortaya çıktı - Sayfa 3

24 yaşındaki Norveçli futbolcu, Beşiktaş, Gaziantepspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Antalyaspor, İttifak Holding Konyaspor, Kasımpaşa (Sezonun ilk yarısında), Galatasaray, Gençlerbirliği, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında birer, Hes Kablo Kayserispor maçında 2, Kasımpaşa ile oynanan ikinci maçta 3 gol attı.

Sörloth'un başarısının sırrı ortaya çıktı - Sayfa 4

Bordo mavili kulüp, bu karşılaşmalarda 9 galibiyet, 4 beraberlik alarak mağlubiyet yüzü görmedi. Ligde 38 puanı bulunan Karadeniz ekibi, bu puanların 31'ini Sörloth'un gol attığı karşılaşmalarda topladı.