GALATASARAY

Sneijder için seferberlik ilan edildi

13 Nisan’daki Fenerbahçe derbisine yetişmesine mucize gözüyle bakılan Sneijder için seferberlik ilan edildi.

Sneijder için seferberlik ilan edildi

Hollandalı yıldıza özel tedavi programı hazırlanırken, yönetimin de, “Seninle ilgili uzun vadeli planlarımız var. Burada yaşananları kafana takma” diyerek destek olduğu öğrenildi.

Florya’da Wesley Sneijder için seferberlik ilanı... TFF tarafından 13 Nisan’da oynanacağı açıklanan Fenerbahçe derbisi öncesi, Hollanda Milli Takımı forması giyerken sakatlanan tecrübeli futbolcunun 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Ancak Sneijder, “Bu maçta oynamayacaksam hangi maçta oynayacağım” diyerek, derbiye yetişmeyi ne kadar istediğini yakın çevresine dile getirdi. Ondaki bu hırs, sağlık ekibinin de konuya daha hassasiyetle yaklaşmasına sebep oldu. Hollandalı yıldıza özel bir tedavi programı hazırlandı. Tecrübeli futbolcunun ayrıca tedavi sürecinde ülkesine giderek ailesiyle vakit geçirmesi ve burada bireysel çalışmalarını sürdürmesi hedefleniyor. Türkiye’deki terör tehlikesi nedeniyle huzursuz olan Sneijder için, son olarak da yönetim devreye girmiş durumda.

Galatasaray'da yaprak dökümü başlıyor!

HEM FİZİKSEL HEM PSİKOLOJİK

Fanatik'in haberine göre; Kendisiyle yeni sözleşme yapılmasına rağmen, sezon sonunda Türkiye’den ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılan Sneijder’e, yönetim tarafından güvence verildi. Yıldız futbolcunun üzerindeki huzursuzluğu bitirmek isteyen Sarı- Kırmızılılar, “Seninle ilgili uzun vadeli planlarımız var. Yeni yapılanmamızda seninle ortak çalışmalar yürütmek istiyoruz. Burada olanları kafana takma, bizimle uzun yıllar kalmanı istiyoruz” diye mesaj gönderdi. Sneijder’e böylece hem fiziksel hem de psikolojik tedavi uygulanarak, küçük bir umut da olsa, Fenerbahçe derbisine yetişme ihtimali zorlanacak.

Yorumlar
TREND HABERLER