SÜPER LİG

Sneijder adım adım Fenerbahçe'ye

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Werner Sneijder ile İnter Mailand yol ayrımında.

Sneijder adım adım Fenerbahçe'ye
Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Werner Sneijder ile İnter Mailand yol ayrımında.

Kendisine teklif edilen yeni sözleşmedeki ücreti kabul etmeyen ve istediği ücrette direnip indirim yapmayan Sneijder'i kadro dışı bırakan İnter Mailand Kulüp Başkanı Massimo Moratti, "Eğer anlaşmazlık sürer, Sneijder indirim yapmazsa yeni bir oyuncu için transferi düşüneceğiz" diyerek açıklama yaptı.

2015 yılında sona erecek olan sözleşmesini uzatmayan Hollanda milli Sneijder , "Şimdi aldığım ücretin üçte biri indirim kesinlikle söz konusu olamaz" diyerek kendisine Türkiye ve Almanya'dan transfer teklifi geldiğini doğruladı.

İtalya'da futbol oynamaktan mutlu olduğunu vurgulayan Wesley Sneijder, "Ancak gitmem de gerekebilir. Zira yönetim göndermek eğiliminde gibi. Kulüple yaşadığım sorun beni fazlasıyla üzüyor." diye konuştu. İnter'in antrenörün ise Hollandalı futbolcuyu psikolojisi ve morali transfer gelişmeleri yüzünden kötü olduğu gerekçesiyle oynatmadığı öne sürülürken kısa adı 'FIFPro' olan Uluslararası FUtbolcular Sendikası Başkanı Leo Grosso, "Bir futbolcuya ücrette indirim yapmayıp sözleşmesini uzatmadı denilerek baskı yapılamaz. Ayrıca ücrette irdirim yapılması istenen bir futbolcuya sözleşmesi bitiminde teklif sunulabilir. Sözleşmeyi uzatmadı denilerek , yedek kulübesinde bekletmek, kadro dışı bırakmak olamaz" açıklamasını yaptı.

Sneijder'i devre arasında kadrosuna katmak için harekete geçen Fenerbahçe yönetiminin, milli takımdan yakın arkadaşı olan Dirk Kuyt'u devreye soktukları öğrenildi.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER