FENERBAHÇE

Slimani bombası! 10 milyon euroya...

Fenerbahçe’de kötü bir dönem geçiren Islam Slimani’nin Monaco’da yakaladığı çıkış sonrası gelişmeler arka arkaya geliyor.

Slimani bombası! 10 milyon euroya...

Fenerbahçe’de geçen sezon hayal kırıklığı yaşayan Islam Slimani, Monaco’da adeta yeniden doğdu. Cezayirli golcü 5 haftada 4 gol 5 asistle oynayarak herkesin takdirini aldı. Şu anda Leicester City’den kiralık olarak Ligue 1 takımında forma giyen Slimani için harekete geçildi.

Fransa basınında yer alan haberlerde, Monaco’nun kiralık sözleşmede bulunan satın alma opsiyonunu kullanmak istediği bildirildi. Böylece Monaco’nun yıldız golcünün bonservisini almak istediği belirtildi.

Bu transferin yaklaşık 10 milyon euroya bitmesi bekleniyor.

Slimani de bu başarısıyla alakalı Monaco’nun teknik direktörü Leonardo Jardim’i işaret ederek, “Teknik direktörümüz benim kalitemi biliyor. Benim özelliklerimi biliyor, benim nerede nasıl oynayabileceğimi biliyor. "Bu durum bana güven veriyor. Hocamızın verdiği güvenle ben de elimden geleni yapıyorum. Eğer bir oyuncu bu güven duygusuyla oynarsa zaten başarılı olur. Kendimi iyi hissediyorum” ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER