SİVASSPOR

Sivas'ta yeni transferler kadroda

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray karşısında iyi futbol oynayarak ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Sivas'ta yeni transferler kadroda

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında yarın deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacak Medicana Sivasspor, karşılaşmadan iyi sonuçla ayrılarak ligin ikinci devresine güzel bir başlangıç yapmak istiyor. 

Teknik direktör Okan Buruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transferlerin takıma güç kattığını, takıma yeni katılan oyuncuların Galatasaray maçının 18 kişilik kadrosunda yer alacağını belirtti.

Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ifade eden Buruk, "Yeni transferlerimizin hepsi Galatasaray karşısında 18 kişilik kadroda olacak. Sakat ve cezalı futbolcularımız var ama yerine oynayacak arkadaşlarımız onların eksikliklerini aratmayacaklardır. Galatasaray güçlü bir takım ama biz de iyi bir ekibiz. Galatasaray karşısında iyi futbol oynayıp, puan ya da puanlar alarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi. 

Bekleneni vermedi! Beşiktaş'a dönüyor

Kırmızı-beyazlı ekibin yeni transferleri Etzaz Muzafar Hussain, David Texeira, Cristian Tanase, Joan Oumari ve Hasan Kabze, teknik direktör Okan Buruk'un görev vermesi durumunda, ilk kez resmi maçta kırmızı-beyazlı formayı giyecek. Sakatlığı bulunan John Boye ile kart cezalıları Cicero Cicinho ve Yiğit İncedemir, Galatasaray'a karşı görev yapamayacak.

Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER