SİVASSPOR

Sivasspor için 15 kurban kesti

Medicana Sivasspor'un ligde galip gelemediği her maça bir kurban adayan Sivasspor Dergisi Genel Yayın Koordinatörü Emre Kaynak, 15 maçlık galibiyet hasretinin Gaziantepspor maçında sona ermesiyle 15 küçükbaş hayvanı kurban etti.

Sivasspor için 15 kurban kesti

Kulüp tesislerine getirilen 14 koyun ve bir koç, antrenman sahasının yanında kasap tarafından kesildi.

Kurbanları adayan Emre Kaynak, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Takımımız 15 haftadır galibiyet alamadığı için çok büyük üzüntü yaşıyorduk. Ben de galibiyet alamadığı her karşılaşma için bir koyun adağında bulundum. Şükürler olsun bugün bu adağımı yerine getirdim" dedi.

Medicana Sivasspor'un Gaziantepspor karşılaşmasında güzel bir galibiyet aldığını dile getiren Kaynak, teknik ekibe, yönetim kuruluna, futbolculara ve kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'a teşekkür etti.

Adağını yerine getirdiği için mutlu olduğunu belirten Kaynak, "Bundan sonra Sivasspor'un eskiden olduğu gibi güzel günlerine tekrar döneceğine inanıyorum. Sivasspor'a Süper Lig'de başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak, 15 kurbanın etinin ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını söyledi.

Sahayı kuşlar bastı!

 Sivasspor'un kulüp başkan vekili Erdal Sarılar da 15 kurbanı görünce çok şaşırdığını belirtti. Hayatında ilk kez 15 kurbanı bir arada gördüğünü ifade eden Sarılar, "Emre kardeşimizden Allah razı olsun. Bir kurban da aynı, 15 kurban da aynı ama Sivasspor sevgisini 15 kurbanla göstermiş oluyor" ifadelerini kullandı. 

Ligde en son geçen sezonun 29. haftasında, 4 Mayıs'ta Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden ve bu karşılaşmanın ardından çıktığı 15 lig maçında da 3 puan alamayarak lig tarihinin en başarısız performansını sergileyen kırmızı-beyazlı ekip, kötü gidişi, ligin 11. haftasında, 8 Kasım Pazar günü Gaziantepspor'u yenerek sonlandırmıştı. Sivasspor, ligde 188 gün sonra 3 puanla tanışmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER