GALATASARAY

Sivasspor Galatasaray maçının golleri ve geniş özeti

Şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Galatasaray, Sivasspor'a deplasmanda 2-0 öne geçtiği maçta 4-3 mağlup oldu.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Sivasspor Galatasaray maçının golleri ve geniş özeti

Şampiyon Galatasaray, Demir Grup Sivasspor deplasmanında 2-0 öne geçtiği maçta sahadan 4-3'lük mağlubiyetle ayrıldı. Sivasspor'un gollerini Rybalka (2),Hakan ve Kone kaydederken Galatasaray'ın golleri ise Linnes ve Muğdat'ta (2) geldi. Galatasaray'da Fatih Terim ve Ümit Davala maçı locadan takip etti.

Galatasaray maça hızlı başladı ve henüz 2. dakikada 1-0 öne geçti: Sinan Gümüş'ün taşıdığı topta kaleyi karşısına alan Donk, Linnes'i mükemmel bir ara pasıyla topla buluşturdu. Ceza sahasına giren Linnes çok sert vurdu ve sarı kırmızılılar, Sivasspor deplasmanında 1-0 öne geçti.

İLK 11'LER

Sivasspor: Ali Şaşal, Douglas, Bjarsmyr, Braz, Ziya, Hakan, Özer, Rybalka, Diabate, Erdoğan, Muhammed.

Galatasaray: İsmail, Linnes, Marcao, Semih, Emre Taşdemir, Selçuk İnan, Donk, Ndiaye, Yunus Akgün, Muğdat, Sinan Gümüş.

SİVASSPOR : 4-3 :GALATASARAY

MAÇ BİTTİ! Şampiyon Galatasaray, sezonun son maçında Sivasspor'a deplasmanda 4-3 mağlup oldu.

90 + 2.dk: Sivasspor yaklaşık 1 dakikadır topu Galatasaray'a vermiyor.

90.dk: Karşılaşmanın sonuna en az 5 dakika ilave edildi.

89.dk: Sivasspor'da Rybalka zaman geçirmeye yönelik hareketi sebebiyle sarı kartla cezalandırıldı.

87.dk: Galatasaray'ın hızlı hücumunda Henry Onyekuru'nun pasında topla buluşan Selçuk, sağda bomboş durumda olan Sinan'a atmak istedi ama savunma izin vermedi.

82.dk: GOL! MUĞDAT ATTI, GALATASARAY FARKI 1'E İNDİRDİ! Ryan Donk'un pasında geniş alan yakalayan Ömer Bayram, ön direğe çok sert ortaladı. Topa kafasını uzatan Muğdat, kaleci Ali'yi mağlup etti ve maçta durum 4-3'e geldi.

79.dk: GOL! SİVASSPOR, KONE'NİN GOLÜYLE GALATASARAY KARŞISINDA 4-2 ÖNE GEÇTİ! Ceza sahası dışından çok sert vuran Rybalka, İsmail Çipe'ye takıldı. İsmail'in sektirdiği topu oyuna ikinci yarıda dahil olan Kone tamamladı.

77.dk: GOL! RYBALKA ATTI, SİVASSPOR GERİ DÖNDÜ! Özer Hurmacı'nın mükemmel pasında dar açıda topla buluşan Rybalka, topa gelişine çok sert vurdu ve İsmail'i mağlup etti. Sivasspor, Galatasaray karşısında 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2'ye getirdi.

75.dk: Sivasspor maçın başında olduğu gibi kanatlardan etkili geliyor. Douglas'ın ortasını Marcao kornere çeldi.

73.dk: ÇOK NET BİR POZİSYON! Topu sağ çizgiye kadar taşıyan Donk, arka direkte bomboş durumda olan Sinan'a bıraktı. Sinan'ın kale dibinden yaptığı vuruşu kaleci Ali Şaşal çıkardı.

69.dk: Ömer Bayram'ın sol kanattan yaptığı ortayı savunma karşıladı. Sarı kırmızılıların atağı sürecek.

66.dk: İSMAİL ÇIKARDI! Oyuna az önce giren Torje, ceza sahası dışından çok sert vurdu ancak İsmail Çipe topu çelmeyi başardı.

64.dk: KRİTİK MÜDAHALE! Çalımlarla ceza sahasına giren Sinan Gümüş, kaleciyle karşı karşıya kaldı ve Yunus'u topla buluşturmak istedi ancak savunmadan müdahale geldi.

59.dk: NET FIRSAT! Braz'ın sağ kanattan yaptığı ortaya arka direkte bomboş durumda olan Kone vurdu ama çerçeveyi bulamadı.

56.dk: Galatasaray'da Ömer Bayram, oyuna girmek için son hazırlıklarını yapıyor.

53.dk: DOKUNAMADI! Sivasspor etkili gelmeye devam ediyor! Rybalka'nın kafayla arka direğe indirdiği topa Braz dokunmak istedi ancak zamanlama hatası yaptı.

52.dk: Galatasaray'ın hızlı hücumunda sağ kanatta topla buluşan Muğdat, savunmanın arkasına sarkan Linnes'e bırakmak abi ancak top kalecide kaldı.

51.dk: Galatasaray'daki üst üste hazırlık paslarının ardından Donk, Martin Linnes'i boşa kaçırmak istedi ancak pasın şiddetini ayarlayamadı.

49.dk: Sivasspor kendi yarı sahasında üst üste paslaşmalarla etkili olmaya çalışıyor.

47.dk: AZ FARKLA! Sivasspor ikinci yarıya da etkili başladı! Diabate'nin ceza sahası dışından sert şutu az farkla dışarı çıktı.

İkinci yarı başladı!

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-2'lik eşitlikle sona erdi!

45 + 1.dk: GOL! HAKAN ATTI, SİVASSPOR GERİ DÖNDÜ! Hızlı hücumda sol kanattan şut şansı yakalayan Erdoğan, İsmail Çipe'yi geçemedi. İsmail'den seken topu Hakan tamamladı ve Sivasspor, Galatasaray karşısında 2-0 geriye düştüğü maçta 2-2'lik eşitliği yakaladı.

45. dk: İlk yarının sonuna en az 3 dakika ilave edildi.

43.dk: GOL! RYBALKA ATTI, SİVASSPOR FARKI 1'E İNDİRDİ! Köşe vuruşunda topa çok iyi yükselen Rybalka, İsmail Çipe'yi geçemedi. Ancak kendi topunu kale ağzında tamamlayan Rybalka, maçta durumu 2-1'e getirdi.

40.dk: Omzundan sakatlık geçiren Ryan Donk, Yener İnce'nin kontrolü altında tedavisi için kenara geldi.

36.dk: Sahanın en az topla buluşan ismi olan Muğdat Çelik, 34. dakikada golünü attı.

34.dk: GOL! MUĞDAT ATTI, GALATASARAY FARKI 2'YE ÇIKARDI! Galatasaray'ın Semih Kaya'nın müdahalesinin ardından çıktığı hızlı hücumda Ryan Donk topu hücuma taşıdı. Selçuk İnan'ın pasında topla buluşan Linnes, müthiş bir pasla penaltı noktasındaki Muğdat'ı gördü. Muğdat tek vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

33.dk: Sinan Gümüş'ün akıllıca pasında sol kanatta boşluk yakalayan Emre, ceza sahasına ortaladı ama top kalecinin kucağında kaldı.

32.dk: AZ FARKLA! Sivasspor gole çok yaklaştı! Hızlı hücumda sol kanattan gelen Erdoğan, ceza sahasına çevirdi ancak top kale direğinin dibinden dışarı çıktı.

31.dk: Sinan Gümüş'ün sektirdiği topta şut şansı bulan Muhammed çok sert vurdu ancak top İsmail Çipe'nin kucağında kaldı.

24.dk: NET POZİSYON! Sivasspor'un hızlı hücumunda sağ kanattan topu taşıyan Diabate, yaya çevirdi. Yayda ekstra pasla topla buluşan Erdoğan kötü vurdu ve top doğrudan dışarı çıktı.

22.dk: İSTEDİĞİ GİBİ VURAMADI! Sivasspor'un kullandığı köşe vuruşunda arka direkte topa ayağını uzatan Bjarsmyr istediği vuruşu yapamadı.

19.dk: Galatasaray karşısında 1-0 geride olan Sivasspor, %54'le topa sahip oluyor.

17.dk: Sivasspor'un kullandığı köşe vuruşunda çizgisini terk eden İsmail Çipe, rakibini yerde bıraktı. Karşılaşmanın hakemi VAR ile girdiği diyaloğun ardından oyunun devam etmesi gerektiğini işaret etti.

16.dk: Sarı kırmızılı takımın saha kenarındaki patronu yardımcı antrenör Levent Şahin.

15.dk: SAVUNMADAN! Sivasspor kanatlardan gelmeye devam ediyor. Douglas'ın sağ kanattan yaptığı sert ortaya kimse dokunamadı ve Semih Kaya'nın müdahalesiyle tehlike savuşturuldu.

13.dk: Selçuk İnan'ın kullandığı serbest vuruş barajdan döndü.

11.dk: Galatasaray'da Yunus Akgün rakibinden sıyrıldı ancak sonrasında yerde kaldı. Sarı kırmızılılar, ceza sahasına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

10.dk: NET BİR POZİSYON! SİVASSPOR GOLE ÇOK YAKLAŞTI! Sol kanattan gelişen atakta Ziya kale ağzına çok sert çevirdi. Seken topu kafayla Erdoğan tamamlamak istedi ancak Marcao çok kritik bir müdahaleyle gole engel oldu.

9.dk: İki takım da bu dakikalarda üst üste top kayıpları yapıyor.

6.dk: Galatasaray'da gözüyle ilgili problem yaşayan Donk, kenarda tedavi oluyor.

3.dk: Martin Linnes, bu sezon Süper Lig'deki 2. golünü attı.

2.dk: GOL! LINNES ATTI, GALATASARAY 1-0 ÖNE GEÇTİ! Sarı kırmızılılar maça adeta golle başladı. Sinan Gümüş'ün taşıdığı topta kaleyi karşısına alan Donk, Linnes'i mükemmel bir ara pasıyla topla buluşturdu. Ceza sahasına giren Linnes çok sert vurdu ve sarı kırmızılılar, Sivasspor deplasmanında 1-0 öne geçti.

İlk düdük çaldı ve maç başladı!

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER