SÜPER LİG

Sivasspor 3 puan istiyor

Sivasspor, Orduspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, futbolcular Hakan Aslan ve Kadir Bekmezci açıklamalarda bulundu.

Sivasspor 3 puan istiyor
Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Orduspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, futbolcular Hakan Aslan ve Kadir Bekmezci açıklamalarda bulundu. 
 
Kulüp tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleşen antrenmana, ülkelerinin milli takımlarında yer alan kaleci Milan Borjan, Kamil Grosicki ve Cihan Özkara ile sakatlıkları bulunan Murat Akça ve Ricardo Pedriel Suarez katılmadı. 

Antrenmanda, koşu ve ısınma hareketlerinden sonra, 5'e 2 top kapma, istasyon, pas ve şut çalışmaları gerçekleştirildi. 

-Hakan Arslan ve Kadir Bekmezci'nin görüşleri- 
Orta saha oyuncusu Hakan Arslan, antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle lige ara verildiğini anımsatarak, 2 haftadır Orduspor maçını düşündüklerini söyledi. Maçı kazanmayı hedeflediklerini ifade eden Arslan, ''Alt sıralardan ve tehlikeli bölgeden kurtulma adına takımımız için önemli bir karşılaşma. Umarım istediğimiz gibi galibiyete ulaşır, tehlike bölgesinden uzaklaşırız'' dedi. 

Kadir Bekmezci ise zor bir maç olacağını belirterek, şunları kaydetti: 
''Kendi sahamızda oynuyoruz, mutlaka kazanmamız gerekiyor. Milli takım maçları nedeniyle lige ara verildi ve o yüzden maça iyi hazırlandık. Takım halinde bu maçın ne kadar zor olduğunu biliyoruz ve iyi konsantre olduk. Bu hafta inşallah kendi sahamızda iyi futbol oynayıp 3 puan almak istiyoruz.''  
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER