SÜPER LİG

Sivasspor 3 puan istiyor

Sivassporlu futbolcular Ziya Erdal ve Aatif Chahechoue, Fenerbahçe ile yapacakları maçtan galip ayrılmak istediklerini söyledi..

Sivasspor 3 puan istiyor
Sivassporlu futbolcular Ziya Erdal ve Aatif Chahechoue, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile yapacakları maçtan galip ayrılmak istediklerini söyledi.. 
 
Genç sol bek Ziya ve orta saha oyuncusu Aatif, İstanbul yolculuğu öncesinde kulüp tesislerinde AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Ziya Erdal, Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda Fenerbahçe ile Sivas'ta berabere kaldıklarını ve bu sonuçla yarı finale yükseldiklerini anımsatarak, ''Aldığımız 1 puan bizim için önemliydi ve asıl önemli olan gruptan çıkmaktı. Şimdi lig maçı var ve lige dönmemiz lazım. Sonuçta Fenerbahçe de şampiyonluk yarışı veriyor, biz de üst sıralara oynamak istiyoruz'' dedi.

Maçın kendileri açısından zor geçeceğini vurgulayan Erdal, ''Sahasında iyi oynayan bir Fenerbahçe var. Kupa maçından daha farklı bir motivasyonla hazırlanacak olan bir Fenerbahçe var. Biz de bunun bilincindeyiz ve ona göre çalıştık. Fenerbahçe deplasmanından inşallah puan veya puanlarla döneceğiz'' diye konuştu.

-Aatif: ''Kazanmak istiyoruz''-
Orta saha oyuncusu Aatif Chahechoue ise Fenerbahçe ile kupada çok önemli bir maç oynadıklarını belirterek, ''Çünkü bu maçtan puan alıp gruplardan çıkmamız gerekiyordu. Öyle de oldu'' dedi.

Bu maçı geride bıraktıklarını ifade eden Chahechoue, ''Önümüzde bir Fenerbahçe maçı daha var. Bu maç da çok önemli. Bu maç, ligde gideceğimiz yönü belirleyecek. Kazanmak istiyoruz'' diye konuştu.

-Kafile Kayseri'den İstanbul'a gidecek-
Bu arada, Sivas'taki hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor takımı, otobüsle Kayseri'ye hareket etti. Sivasspor kafilesinin Kayseri'den uçakla İstanbul'a gideceği belirtildi.

Sivasspor'un 18 kişilik maç kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:
''Milan Borjan, Nihat Şahin, Erhan Güven, Jakup Navratil, Ümit Kurt, Murat Akça, Kaan Kılcı, Ziya Erdal, Hayrettin Yerlikaya, Kadir Bekmezci, Adem Koçak, Hakan Arslan, Aatif Chahechoue, Erman Kılıç, Michael Eneramo, Kamil Grosicki, Sercan Yıldırım, Arkadiusz Piech.'' 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER