SÜPER LİG

Sivaspor Türkiye Kupası'nı istiyor

Sivaspor'un orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci, açıklamalarda bulundu.

Sivaspor Türkiye Kupası'nı istiyor

Ligde Beşiktaş'ı konuk edecek olan Sivaspor'un orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci, "Galibiyetten başka bir düşüncemiz yok" dedi.. 
 
Beşiktaş'la zor bir karşılaşma oynayacaklarını, son haftalarda Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmalarında iyi bir çıkış yakaladıklarını, ancak Kasımpaşa karşısında ummadıkları bir yenilgi aldıklarını belirten Kadir, DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı özel açıklamada şöyle konuştu: 
"Bu yenilgiyi Beşiktaş karşılaşmasında telafi etmek istiyoruz. Bu güce de sahibiz. Karşılaşmanın zor geçeceğini biliyoruz ama bizde kendi sahamızın avantajını kullanarak bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Hiçbir takımdan çekinmiyoruz. Kendi futbolumuzu oynarsak, rakibimiz kim olur ise iyi sonuçla ayrılacağımıza yürekten inanıyorum. Sivasspor olarak büyük takım, küçük takım ayrımı yapma gibi bir sorunumuz yok. Çünkü bütün karşılaşmalar çok zor geçiyor. İyi hazırlandık." 

"TARAFTARIMIZ DESTEKLEMELİ" 
Beşiktaş maçında taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunun altını çizen Kadir, bu konuda şunları söyledi: 
"Taraftarımız bizim için çok önemli. Trabzonspor karşılaşmasında bize çok büyük destek verdiler. Galibiyet ile biten karşılaşma sonunda da çok güzel görüntüler oluştu. Bu olaydan biz ve seyircilerimiz çok mutlu oldular. Beşiktaş maçında da bize aynı desteği vermelerini istiyoruz." 

"TÜRKİYE KUPASI'NI ÇOK İSTİYORUZ" 
Bu yıl Türkiye Kupası'nda başarılı olduklarını ve iyi bir noktaya geldiklerini vurgulayan Kadir, sözleriniz şöyle sürdürdü: 
"Lig ve kupa olmak üzere iki kulvarda mücadele ediyoruz. Ligde alacağımız galibiyetler bizim rahatlamamıza neden olacak. Ama asıl hedefimiz bu yıl kupayı kazanmak. İnşallah Sivas'a Türkiye Kupası'nı getiririz. Kupada ayağımıza bir fırsat geldi, bu fırsatı kaçırmak istemiyoruz. Bu nedenle kupa çok değer verdiğimiz bir hedef." 

Teknik direktörleri Rıza Çalımbay ile çalışmaktan mutlu olduğunu belirten Kadir, 
"Gerçekten iyi bir teknik direktör. Takımda da herkes seviyor. Takıma güven veriyor. Futbolcular olarak onu çok seviyoruz" dedi. 

TRANSFER İÇİN ERKEN 
Şu anda Sivasspor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu, ama sezon sonunda sözleşmesinin biteceğini dile getiren Kadir, son olarak şunları söyledi: 
"Sezon sonunda gelen tekliflere bakacağız. Ama ben 4 yıldır Sivasspor'da forma giyiyorum. Buraya artık yabancı değilim. Sezon sonunda transfer görüşülür. Gelen tekliflere göre bir değerlendirme yapılır." 
 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER