DİĞER HABERLER

Şırnak'ta eylem ortasında taraftar coşkusu

Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün gece iki farklı grup dikkat çekti.

Şırnak'ta eylem ortasında taraftar coşkusu
Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün gece iki farklı grup dikkat çekti. Gruplardan biri polisle çatışırken diğer grup Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutluyordu.  
 
VİDEO
 
Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün gece iki grup sokaktaydı. Suriye sınırında açılan hendeği protesto eden grup polisle çatışırken, hemen yanlarındaki Fenerbahçe taraftarları şampiyonluğu kutluyordu.  
 

 
GÖSTERİCİLER TAŞ VE SOPALARLA SALDIRDILAR

İlçede gece saatlerinde yüzleri maskeli bir grup Türkiye ile Suriye sınırında yapımı devam eden hendek ve Diyarbakır'da üç kız çocuğuna yapılan tacizi protesto etmek için gösteri düzenledi. Göstericiler polis araçlarına taş, havai fişek ve molotof kokteylleri attı.  
  
POLİS MÜDAHALE ETTİ

Polis de gruba tazyikli su gaz bombası ve plastik mermilerle müdahale ederek gurubu dağıtmaya çalıştı.

FENERBAHÇE TARAFTARLARI KUTLAMA YAPIYORDU

Olayların ortasında bir grup Fenerbahçe taraftarı ise takımlarının şampiyonluğunu kutladı.   
 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER