SPOR MEDYASI

Sinan Engin'den canlı yayında Ankara için olay çağrı!

Sinan Engin, flaş açıklamalarda bulunarak devlete seslendi. Sinan Engin PKK terörüyle ilgili çağrısında Meclis'i işaret etti.

Sinan Engin'den canlı yayında Ankara için olay çağrı!

Beyaz TV'nin 14 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan programı Derin Futbol'da yorumcu Sinan Engin bir çağrıda bulundu. Sinan Engin 'korkmadan konuşmak lazım' diyerek başladığı konuşmasında Meclis'deki HDP'lileri işaret etti.

Ankara Kızılay Meydanı'nda 37 vatandaşımızın hayatını kaybettiği terör saldırısına tepki koyan Sinan Engin, şunları söyledi;

- 'Bu tepkiyi koymak lazım. Artık kökünden halletmek lazım. Önce Ankara'da mecliste önce orda bakmak lazım. Kim gidip de bu devletin düşmanıyla poz veriyorsa onlara gereken tepkiyi koymak lazım. Öyle bir şey yok. Benim askerime benim güvenlik güçlerime eğer mermi atıyorlarsa ve bunlarla yanyana resim veriliyorsa bunlara tepkiyi koymak lazım."

TÜRK ASKERİ BU İŞİ BİTİRECEKTİR

Açıklamalarına devleti yöneten isimlere seslenerek devam eden Sinan Engin 'Bu işi Türk askeri bitirecektir. Bitirmelerine de müsade etmek lazım. Kimseye bakmayacaksın. Şu kızarmış bu kızarmış. Dalacan girecen abi nereye girmek gerekiyorsa' dedi. Sinan Engin'in  açıklamalarına programın yapımcısı ve sunucusu olan Beyaz TV Spor Müdürü Ertem Şener'in ''Aynen öyle'' diyerek destek verdi.

Sinan Engin yaptığı açıklamalar için 'bu bir tepkidir' dedi.

İşte Sinan Engin'in canlı yayında yaptığı o açıklamalar;

Yorumlar
TREND HABERLER