SPOR MEDYASI

Sinan Engin: Sergen Beşiktaş'ın başına geçecek

Sinan Engin, Sergen Yalçın'ın 2 sene içerisinde Beşiktaş'ın başına geçeceğini söyledi.

Sinan Engin: Sergen Beşiktaş'ın başına geçecek

Sinan Engin, Sivasspor'da başarılı bir performans gösteren Sergen Yalçın'ın 2 sene içerisinde Beşiktaş'ın başına geçeceğini söyledi
 
Beşiktaşlı spor yorumcusu Sinan Engin, canlı yayında Beşiktaş'ın geleceği hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Sinan Engin, gelecekte Beşiktaş'ın teknik direktörünün kim olacağını da açıkladı.    

  
2 SENE İÇİNDE BEŞİKTAŞ'A GELECEK

Slaven Bilic'in ardından siyah-beyazlı takımın başına Sergen Yalçın'ın geçeceğini söyleyen Sinan Engin, ''Bilic bu sezon Beşiktaş'ı şampiyon yapsın. Önümüzdeki sezondan sonra, Sergen inşallah iki sene içerisinde Beşiktaş'ın uzun yıllar teknik direktörü olacak. Ekibini de kuracak. İki sene antrenörlük yapsın, sonra uzun yıllar Beşiktaş'ın teknik direktörü olacak. Yakışır Sergen'e de. Futbol bilgisiyle, kişiliğiyle, karakteriyle yakışır. Beşiktaş'ın hocası geliyor, Sivas'ta bekliyor. İki sene sonra, Bilic'ten sonraki Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın olacaktır, olmalıdır da...'' ifadelerini kullandı. 

Bilic gidiyor Sergen geliyor
Yorumcu Rıdvan Dilmen'de, Beşiktaş-Bursaspor maçını değerlendirdiği yorumda Sergen Yalçın iddiasına değindi.



Rıdvan Dilmen, konuşmasının sonuna doğru Slaven Bilic hakkında çarpıcı açıklamada bulundu. Dilmen, "Bilic iyi bir teknik direktör, duyduğuma göre İngiltere'ye gidiyor. Bilic'in yerine en büyük aday ise olağanüstü 2 sezon geçiren Sergen Yalçın" dedi. 

Yorumlar
TREND HABERLER