YEREL HABER

Şimşekler yuvaya döndü

Afyonkarahisarspor, 10 günlük Antalya kampını tamamlayarak evine döndü.

Şimşekler yuvaya döndü

Antalya kampını tamamlayarak dün akşam saatlerinde Afyon’a dönen Mor Beyazlı ekip, çalışmalarına ara vermeden bugünden itibaren Beykoz maçının hazırlıklarına başlayacak

3. Lig 2. Grup lideri Afyonkarahisarspor, 10 günlük Antalya kampını tamamlayarak evine döndü. Mor Beyazlı futbolcuların çalışmalarına ara vermeden bugünden itibaren Beykoz maçının hazırlıklarına başlayacakları bildirildi .

Antalya kampının son gününü de antrenman yaparak geçiren Mor Beyazlı futbolcular dün öğle yemeğini yedikten sonra otelden ayrıldılar. Akşam saatlerinde Afyon’a gelen futbolcular daha sonra kulüp tesislerinde istirahata çekildiler. Antalya kampının son derece yararlı geçtiğini belirten Teknik Direktör Orhan Yüce, futbolculara izin vermeden çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

İkinci yarının ilk maçını hafta sonu Beykoz ile kendi sahalarında oynayacaklarını hatırlatan Teknik Direktör Yüce, “Devre arasını en iyi şekilde değerlendirdiğimize inanıyorum. Şimdi önümüzde zorlu bir ikinci yarı var. Taraftarlarımızın da desteği ile ikinci yarıyı da zirvede tamamlayarak sezon sonunda hedefimize ulaşacağız” dedi.
 
Ahmet Çay

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER