FENERBAHÇE

Simon Kjaer Mehmet Topal'ı bile fırçalıyor

Birçok savunmacının yaptığı gibi rakipleriyle dalaşmak yerine onları “durdurmayı” tercih eden sarı-lacivertlilerin savunmadaki duvar ustası, kendi arkadaşlarından hata yapana karşı ise acımasız!

Simon Kjaer Mehmet Topal'ı bile fırçalıyor

Fenerbahçe'nin başarılı stoperi Simon Kjaer, takımının kazanması takım arkadaşlarına "ayar vermekten" çekinmiyor.

Fenerbahçe'nin aşılması zor defans hattının başarılı ismi Simon Kjaer, takımının kazanması için rakiplerine futbol oyun kuralları içinde pençesini göstermekten kaçınmazken, takım arkadaşlarını ise "ayar vermekten" çekinmiyor.

Danimarkalı oyuncunun, takım arkadaşlarıyla hararetli tartışmaları zaman zaman kameralara ve objektiflere yansıyor. Fenerbahçe'nin maçlarında bu durumun sıklıkla yaşanıyor. Kaptanlar Volkan Demirel ve Gökhan Gönül varken Kjaer'in takımın ağabeyliğine soyunması bazen şık karşılanmasa da bu durumdan pek de şikayetçi olan yok.

Fenerbahçe Braga maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Uyarıları futbolumuzu olumlu etkiliyor

Fotomoç'ın haberine göre; Alves, Josef de Souza ve Diego Ribas, Kjaer'in en çok uyardığı isimlerin başında geliyor. Başarılı futbolcu; pozisyonunu kaybeden, adamını kaçıran, kaptırdığı topu kovalamayan, oyun disiplinine uymayan olunca adeta çıldırıyor! Takımın dinamosu Mehmet Topal bile zaman zaman Kjaer'in hışmına uğruyor. Fenerbahçeli futbolcular, "Kjaer'e kızmıyoruz. Onun kaybetmeye tahammülü olmayan yapısı bizim futbolumuzu olumlu etkiliyor" diyorlar.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER