DÜNYADAN FUTBOL

Simeone: Koke olmazsa Arda'nın yaratıcılığı azalıyor

Atletico Madrid Teknik Direktörü Simeone, Arda'nın Koke ile birlikte daha verimli olduğunu söyledi.

Simeone: Koke olmazsa Arda'nın yaratıcılığı azalıyor
Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, takımının Celta Vigo'ya karşı deplasmanda oynayacağı maç öncesi basın toplantısında konuştu.

YARATICILIĞI AZALIYOR

Koke'nin sakatlığının tüm takımı ve özellikle hücum hattını etkileyeceğini belirten Simeone; "Koke, Arda Turan ve Raul Garcia bir grup ve birlikte hareket edereküretim sağlıyorlar. Özellikle, Koke ve Arda Turan birbirlerini çok iyi tanıyorlar. Yetenekleri, üretimleri sistem içerisinde çok sağlıklı oyunuyorlar ve hücumda bize çok büyük katkı sağlıyorlar. Futbolda ve hayatta her şey bir ekip tarafından başarılır. Koke olmadığında Arda Turan'ın da yaratıcılığı azalıyor" yorumunu yaptı.   
 

 
Simeone, forvette Torres, Mandzukic ve Griezmann üçlüsünden hangisini oynatacağıyla ilgili olarak; "Prensip olarak, Celta'yı durdurmayı deneyeceğiz. Duruma göre bu üçlüden istediklerimizi oynatırız. 4-3-1-2, 4-3-3, 4-3-2-1, 4-4-2... gibi taktikleri oynayabiliriz. Farklı taktiklerde Griezmann'ı farklı yerlde oynatabiliriz. Üç forvetimizden üçünü de aynı anda sahada oynatabileceğimiz taktikler var. Bakalım yarın nasıl oynayacağız" diyerek sözlerini noktaladı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER