DÜNYADAN FUTBOL

Şili'de taraftar birbirine girdi

Universidad Catolica'nın bir puan önünde ilk sırada yer alan Colo Colo, maçını oynayamamasına rağmen şampiyonluğunu ilan etti, olanlar oldu.

Şili'de taraftar birbirine girdi

Şili açılış liginin 15. ve son haftası öncesinde Universidad Catolica'nın bir puan önünde ilk sırada yer alan Colo Colo, maçını oynayamamasına rağmen şampiyonluğunu ilan etti.

MAÇ ERTELENDİ

Santiago Wanderers'ın sahası Elias Figueroa Stadı'ndaki mücadele öncesinde sahaya giren taraftarlar, taş, sopa ve söktükleri koltuklarla hem birbirlerine hem de sahadaki basın mensupları ve görevlilere saldırdı. Yüzü maskeli bir grubun da aralarında bulunduğu holiganlar, sahaya havai fişekler de fırlattı. Hakem, olaylar sonrası maçı erteledi.

Şili'den taraftar birbirine girdi

GÜVENLİ BİR ŞİLİ İSTİYORUZ

Barcelona'nın Şilili kalecisi Claudio Bravo, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki "C1audioBravo" isimli hesabından, "Hep aynı hikaye. Güvenli bir Şili istiyoruz" diyerek olaya tepki gösterdi.

Inter’de forma giyen bir diğer Şilili futbolcu Gary Medel ise "MedelPitbull" hesabına "Utanç verici. Bir grup suçlu, futbola gölge düşürüyor. Yetkililer, sorumluları bulmalı" yazdı.

Şili'den taraftar birbirine girdi

OLAYLAR SAHA DIŞINADA TAŞTI

Saha içinden çıakrtılan taraftarlar saha dışında da taşkınlıklarına devam ettiler. Oldukça fazla sayıda yaralını olduğu meydan savaşında çok sayıda kan aktı. Şili polisi olayları güçlükle yatıştırdı.

Şili'den taraftar birbirine girdi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER