SPOR MEDYASI

Serie A heyecanı devam ediyor

Dünyanın en prestijli liglerinden biri olarak gösterilen İtalya Ligi Serie A, bu hafta da D-Smart ekranlarında olacak.

Serie A heyecanı devam ediyor

İnter, Milan, Roma gibi dev kulüplerin kıran kırana mücadele ettiği İtalya ligi Serie A yıldızları D-Smart izleyicilerini büyüleyecek. 

 
Heyecan dolu maçlarla izleyenleri büyüleyen İtalya Ligi Serie A'da kıyasıya mücadeleye sahne olan şempiyonluk yarışı, D-Smart'ın üstün yayın teknolojisiyle evlerde yaşanıyor. 

 
İbrahimoviçli, Patolu Milan her geçen gün zirveye biraz daha yaklaşıyor. Rakibi Genoa ise son şampiyonu evinde yenmenin hesaplarını yapıyor. Genoa – Milan maçı 2 Aralık Cuma saat 21.45'te D-Smart Euro Futbol kanalında yayınlanacak.
  
 
3 Aralık Cumartesi 2 maç 2 heyecan

Süper golcüsü Cavanni ile coşan Gökhan İnlerli Napoli ile Lecce arasındaki karşılaşma 3 Aralık Cumartesi günü saat 21.45'te D-Smart 55. kanaldan yüksek çözünürlük kalitesiyle canlı izlenebilecek. Aynı gün ve saatte Militolu, Sneiderli, Zarateli yıldızlar topluluğu Inter, liderliği kovalayan Udinese'yi evinde ağırlayacak. İnter – Udinese maçı D-Smart Euro Futbol kanalında yayınlanacak.
Pazar günü 3 maç 3 heyecan

Boriellolu, Krkiçli, Tottili Roma, zirvede yarışını sürdürmek, Gilardinolu Fiorentina ise lige tutunmak istiyor. Fiorentina - Roma mücadelesi 4 Aralık Pazar saat 16.00'da D-Smart Euro Futbol kanalında yayınlanacak. Pazar günü oynanacak diğer karşılaşma ise Juventus – Cesena maçı. Quaqliarellalı, Matrili, Vucinicli Juventus, Cesena karşısında farka koşmaya hazırlanıyor. Juventus – Cesena maçı da aynı gün ve saatte D-Smart 55. kanaldan yüksek çözünürlük kalitesiyle canlı izlenebilecek.

Pazar günü futbol keyfi saat 21.45'te başlayacak olan Parma – Palermo maçıyla devam edecek. Şampiyonluğu hedefleyen Miccolili, Ilicicli Palermo, zorlu Parma deplasmanına çıkacak. Parma – Palermo karşılaşması 4 Aralık Pazar saat 21.45'te D-Smart Euro Futbol kanalında yayınlanacak.

Serie A'da maç keyfi Pazartesi D-Smart'ta devam edecek.
Başkent ekibi yıldızları Cisse, Klose ve Ledesma, müthiş seyircisinin desteğiyle şova hazırlanıyor. Lazio için amaç, zirveye bir adım daha yaklaşmak. Lazio – Novara maçı 5 Aralık Pazartesi saat 21.45'te D-Smart Euro Futbol kanalında yayınlanacak.

14. Hafta yayın programı
2 Aralık 21.45 Genoa - Milan Euro Futbol
3 Aralık 21.45 Napoli - Lecce Smart HD
3 Aralık 16.00 İnter – Udinese Euro Futbol
4 Aralık 16.00 Fiorentina - Roma Euro Futbol
4 Aralık 21.45 Juventus – Cesena Smart HD
4 Aralık 21.45 Parma – Palermo Euro Futbol
5 Aralık 21.45 Lazio – Novara Euro Futbol

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER