ŞAMPİYONLAR LİGİ

Sergio Ramos Hakemi Kandırmak İsterken Kendini Sakatladı

Real Madrid Kaptanı Sergio Ramos, Shakhtar Donetsk maçında penaltı alabilmek amacıyla yaptığı hareketle hem kendini sakatladı hem de alay konusu oldu.

Sergio Ramos Hakemi Kandırmak İsterken Kendini Sakatladı
UEFA şampiyonlar ligi A Grubu'nda yer alan Real Madrid, sahasında konuk ettiği Shakhtar Donetsk'i 4-0 yenerken, karşılaşmaya iki yıldız isim damga vurdu.

Cristiano Ronaldo, ikisi penaltıdan olmak üzere 3 gol atarak İspanyol ekibinin galibiyetinde başrolü oynadı.

Ancak, bu maçı dünya medyasına malzeme yapan asıl isim Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos oldu. Tecrübeli oyuncu, rakip ceza alanında penaltı almak amacıyla yaptığı hareketle hem kendini sakatladı hem de sosyal medyada alay konusu oldu.

SOL OMUZU ÇIKTI

İspanyol kulübünden yapılan açıklamada, tecrübeli oyuncunun sol omuzunun çıktığı duyuruldu. Ramos, hafta sonunda oynanacak Granada maçında forma giyemeyecek.

Real Madrid'in ezeli rakibi Barcelona'ya yakın olan Katalan gazeteleri başta olmak üzere Avrupa medyası Ramos'la dalga geçen haberler yaptılar.

"İNTERNETTE FIRTINA KOPTU"

Mundo Deportivo gazetesi, "Prodüksiyon, yönetmen ve oyuncu! Ramos kendini yere öyle bir attı ki internette o hareket sonrası fırtına koptu" ifadelerini kullandı.

Ramos'un hareketi sosyal medyada da günün en çok yorumlanan olaylarından biri olurken, pozisyonla ilgili çok sayıda Vine ve Caps yapıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER