BEŞİKTAŞ

Sergen Yalçın'dan yeni transferler ile ilgili flaş açıklama!

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, transfer döneminde takıma gelen oyuncularla ilgili flaş açıklama yaptı. Sergen Yalçın "Gelen oyuncuların hepsi kaliteli isimler ama ben isme değil performansa bakarım" şeklinde değerlendirmede bulundu.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Sergen Yalçın'dan yeni transferler ile ilgili flaş açıklama! - Sayfa 1

Beşiktaş transferde önemli isimleri kadrosuna dahil etti. Son olarak Alex Teixeira ve Michy Batshuayi’den sonra Miralem Pjanic’i de renklerine bağlayan siyah beyazlıların hocası Sergen Yalçın yapılan transferlerle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın'dan yeni transferler ile ilgili flaş açıklama! - Sayfa 2

Sergen Yalçın yönetimin transferde iyi iş çıkardığını söyledi ve sözlerine "Bu sene aramıza yeni katılan Alex Teixeira, Batshuayi, Salih, Kenan, Can, Umut Meraş, Mert Günok ve Pjanic’in bize büyük güç katacağına inanıyorum" ifadelerini ekledi.

Sergen Yalçın'dan yeni transferler ile ilgili flaş açıklama! - Sayfa 3

Gelen isimlerin önemli olduğunu ifade eden Sergen Yalçın "Geçen yıldan daha geniş bir kadroya sahip olduk. Her biri farklı özelliklere sahip, marka olmuş futbolcular transfer ettik. Ancak benim için isimler değil, performanslar önemlidir. Beşiktaş’a o gün kim daha faydalı olacaksa, onu oynatacağız" şeklinde konuştu.

Sergen Yalçın'dan yeni transferler ile ilgili flaş açıklama! - Sayfa 4

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, oyuncunun yeteneği kadar takım içerisinde uyumlu davranışları ve dayanışma ruhunun önemli olduğuna dikkat çekti.