BEŞİKTAŞ

Sergen Yalçın'dan corona virüs testi açıklaması

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in corona virüs testinin pozitif çıkmaısnın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'e geçmiş olsun dileklerini iletirken kendisinin de test yaptıracağını açıkladı.

Sergen Yalçın'dan corona virüs testi açıklaması

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 yani diğer bir adıyla corona virüs ülkemizde de her geçen gün artmaktadır. 

Dün akşam saatlarinde Fatih Terim'in yaptığı paylaşım spor camiasını hüzünlendirdi. Sarı kırmızılı camianın hocasına herkes geçmiş olsun mesajları gönderdi. Spor camiası Fatih Terim için tek yürek oldu. 

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın da Fatih Terim'e destek mesajı gönderenler arasında...Sergen Yalçın "Son yaşanan olaylardan sonra açıklama yapma gereği duydum. Ölen hastalarımızın hepsine Allah'tan rahmet, hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Özellikle Abdurrahim ağabey ve Fatih hocamıza çok geçmiş olsun diliyorum. İnşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar."  ifadelerini kullandı.

Kendisinin sağlık durumuyla ilgili olarak ise Sergen Yalçın "Benimle ilgili de bir hastalık belirtisi yok. Yarın test yaptıracağız. Maçtan sonraki 8 günlük süreçte bende, oyuncularımızda ve hocalarımızda herhangi belirtiye rastlanmadı. Ama biz yine de tedbir amacıyla yarın gidip test yaptıracağız. Bunu da herkese söylemek isterim" şeklinde açıklama yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER