BEŞİKTAŞ

Sergen Yalçın Kadıköy'e bu kadro ile gidecek

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş Fenerbahçe'nin konuğu olacak. Heyecan dolu derbide Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Kadıköy'e hangi 11 ile çıkacak? İşte Sergen Yalçın'ın muhtemel derbi kadrosu.

Sergen Yalçın Kadıköy'e bu kadro ile gidecek - Sayfa 1

Siyah beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın derbi öncesi oyuncularıyla bir araya gelerek bir konuşma yaptı.

Sergen Yalçın Kadıköy'e bu kadro ile gidecek - Sayfa 2

Tecrübeli hoca "Kötü oynama hakkımız yok" diyerek takıma uyarılarda bulundu. Sergen Yalçın yeteri kadar kötü sonuç aldıklarını dile getirerek "Böyle maçları üst üste kazanmamız halinde bunları telafi etmiş oluruz. Son iki milli ara bize fizik ve kondisyon açısından toparlanma şansı verdi ama daha iyi olmamız gerek" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın Kadıköy'e bu kadro ile gidecek - Sayfa 3

Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında hata kabul edilmeyeceğine vurgu yapan Sergen Yalçın "Tıpkı geçen haftaki maçta olduğu gibi Fenerbahçe karşısında çok koşmamız ve mücadele etmemiz gerek. Rakibin geniş kadrosu var. Önemli oyuncuları var. Tempomuzu sadece bir süre değil 90 dakika boyunca sahaya yansıtmak zorundayız. Medipol Başakşehir maçında yediğimiz iki gol bize ders olmalı. Bu tür maçlar hata kaldırmaz" dedi.

Sergen Yalçın Kadıköy'e bu kadro ile gidecek - Sayfa 4

Beşiktaş'ta Welinton'un, formunu artırdığı ve maç gününe kadar ilk 11’de oynayabilecek duruma gelmeyi planladığı kaydedildi. İlk etapta Welinton ve Montero ikilisini derbide birlikte sahaya sürmeyi planlayan teknik ekibin, idman eksiğini kapatamaması halinde Sambacı’nın yerine Başakşehir karşılaşmasında olduğu gibi Necip’i de sahaya sürme ihtimali bulunuyor.