DİĞER HABERLER

Serdar Taşçı Pep Guardiola'yı utandırdı

Spartak Moskova'dan Bayern Münih'e transfer olan Serdar Taşçı, kendisini yedek bırakan hocası Pep Guardiola'yı pişman etti..

Serdar Taşçı Pep Guardiola'yı utandırdı

Ocak ayında transferin son gününde Spartak Moskova'dan Bayern Münih'e transfer olan Serdar Taşçı, Hertha Berlin karşısında oynadığı futbolla kendisini yedek bırakan hocası Pep Guardiola'yı pişman etti..

Altı aylığına kiralık olarak Bayern Münih ile anlaşan 29 yaşındaki Serdar Taşçı, Hertha Berlin maçına kadar sadece 53 dakika forma giydi.

Taşçı, yeteri kadar oynama şansı bulamadığı için Bayern Münih'e geldiğine de pişman olduğunu açıklamıştı. Serdar, Hertha Berlin karşısında 90 dakika forma giydi.

90 dakika boyunca hatasız oynadı. Takımının da en başarılı ismiydi. Öyle ki oynadığı futbolla şimdiye kadar kendisine yeteri kadar şans tanımayan Bayern Münih'in İspanyol Teknik Direktörü Pep Guardiola'yı da utandırdı.

Bayern Münih emin adımlarla şampiyonluğa


Maçtan sonra Serdar Taşçı ile ilgili açıklama yapan Pep Guardiola “Bu maçta bana, ona karşı ne kadar adil davranmadığımı gösterdi. Müthiş oynadı. Zor dönemde takıma büyük katkı sundu” dedi. Dün 29 yaşına giren Serdar Taşçı'nın Çarşamba akşamı Atletico Madrid ile oynanacak Şampiyonlar Ligi Yarı Final maçında takımının formasını giyip giymeyeceği ise belli değil.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER