SPOR MEDYASI

Serdar Ali Çelikler: Başakşehir iyi ama şampiyonluk adayım...

Ünlü futbol yorumcusu ve yazar Serdar Ali Çelikler, CNN Türk'ye yayımlanan Pazar Akşamı Futbol Programında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Serdar Ali Çelikler: Başakşehir iyi ama şampiyonluk adayım... - Sayfa 1

Pazar Akşamı Futbol programının yorumcularından Serdar Ali çelikler, Trabzonspor-Medipol Başakşehir maçının ardından şunları söyledi:

Serdar Ali Çelikler: Başakşehir iyi ama şampiyonluk adayım... - Sayfa 2

“Trabzonspor’da sene sonunda en başarılı yöneticiyi seçecek isem Ahmet Ağaoğlu’nu seçerim. Çünkü Trabzonspor’un başına geldiğinde ‘Benden üç yıl bir şey beklemeyin ve küçüleceğiz’ dedi. Üstüne Yeni Malatyaspor’dan 5 gol yedi.

Serdar Ali Çelikler: Başakşehir iyi ama şampiyonluk adayım... - Sayfa 3

Normal şartlarda Trabzon’da çatıyı adamın başına yıkarlar. Ancak hocasının ve kararının arkasında durdu. Hatta Onur ve Burak gibi oyunculardan vazgeçebileceğini göstererek bu takıma güvendiğini de gösterdi. Bunlar önemli şeyler”

Serdar Ali Çelikler: Başakşehir iyi ama şampiyonluk adayım... - Sayfa 4

Şampiyonluk adayım Galatasaray. Hoca tecrübesi açısından. İlerleyen haftalarda Başakşehir stresi kaldırabilecek mi? İki santrfor gelirse favorim. Fernando var. Feghouli duruyor. Mariano iyi. Sol bek fena değil... Belhanda'yı satsınlar. Feghouli daha üst düzey oyuncu. Fernando'yu verirsen unut şampiyonluğu.