TÜRKİYE KUPASI

Sercan'dan 61. dakika golü!

Sezon başında Bucaspor'dan transfer edilen Sercan ilk maçında golle tanıştı.

Sercan'dan 61. dakika golü!
Sezon başında Bucasspor'dan transfer edilen Sercan Kaya İstanbul Güngörenspor maçıyla birlikte ilk kez resmi bir maçta bordo-mavili formayı giydi. 
 
 
Maçın 61. dakişikasın da takım arkadaşı Henrique'nin mükemmel pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Sercan Trabzonspor formasıyla çıktığı ilk resmi maçta ilk golünü de atmış oldu.
 
 
-'A2 maçlarında kendimi hazırlıyorum'-
 
Sercan, maçın ardından yaptığı açıklamada, maçın zor olacağını bildiklerini belirterek, ''Kupa maçları her zaman sürprize açık oluyordu. Ciddi bir şekilde maça hazırlandık. Herkes maçın bilincindeydi. Hedefimiz tur atlamaktı bunu başardığımız için mutluyuz. Zor bir maç oldu, onları da tebrik ediyorum'' dedi.

Sercan, kendisi konumunda olan oyuncuların her zaman hazır olmaları gerektiğini de kaydederek, ''Ben antrenmanlarda ve A2 maçlarında kendimi hazırlıyorum. Maç içerisinde arkadaşlar da bugün bana yardımcı oldu. Onlara da teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Yeni transfer Jebrin ise ilk kez bordo-mavili takım forması giydiğini anımsatarak, ''Takıma karşı büyük bir görevim var. Önemli bir akşam yaşadım. Burada bulunmak benim gibi genç bir oyuncu için kolay değil. Bu akşamdan daha fazla şeyler yapmam gerektiği bilincindeyim. Bunun için çok çalışacağım'' şeklinde konuştu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER