BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten kritik Adanaspor uyarısı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarınki maç öncesi oyuncularını uyarırken Adanaspor'un hak ettiği yerde olmadığını söyledi.

Şenol Güneş'ten kritik Adanaspor uyarısı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarınki Adanaspor maçı öncesinde futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdi ve rakiplerinin hak ettiği yerde olmadığını söyledi.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Adanaspor’un ligde 6 puanla son sırada bulunmasına karşın birçok maçta hak ettiği sonuçları alamadığını belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Ligde sonuncular ama 10 hafta bitti, 13 gol yemişler. 4 maçı 1-0 kaybetmişler, hiçbir maçta 2’den fazla gol yememişler. İyi savunma yapıp hızlı çıkışlarla da gol arayan bir takım olacak karşımızda.

Ligin en altındalar ama 13 gol yemişler, 4 maçı 1-0 kaybetmişler. İyi savunma yapıp hızlı çıkışlarla gol arayacaklar. Biz tempomuzu yüksek tutmalıyız. Eğer ağır hareket edersek rakibin ekmeğine yağ süreriz.

'GOL YÜZDEMİZ ARTMALI’

Böyle takımlara karşı erken gol atmak avantaj getirir ancak sabırlı olmamız gerek. Ancak bu kesinlikle yavaş oynayacağımız anlamına gelmesin. Tempomuzu yüksek tutmalıyız. Topu hızlı dolaştırmalıyız ki kapanan rakibi açabilelim. Ağır hareket edersek onların ekmeğine yağ süreriz.

Duran topların önemi de büyük olacak. Ayrıca gol yüzdemizi artırmak zorundayız. Özellikle de bu gibi takımlara karşı daha yüksek yüzdeyle oynamalıyız. Çünkü pozisyona giriyoruz, kaçırdıkça rakip moralleniyor, direnci artıyor” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
TREND HABERLER