BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten Beşiktaşlı futbolculara gitmeden önce son sözler

Şenol Güneş'in 1 Haziran itibariyle resmi olarak milli takımın geçeceği ve Beşiktaş ile bağlantısının kesilmesi üzerine tecrübeli teknik adam Beşiktaşlı futbolculara gitmeden önce son sözlerini söyledi. Şenol Güneş'in futbolculara 'sizleri Devler Ligi'nde izlemek isterim' sözlerini söylediği öğrenildi.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Şenol Güneş'ten Beşiktaşlı futbolculara gitmeden önce son sözler

Beşiktaş'ta Şenol Güneş futbolculara son tavsiyelerde bulundu. Tecrübeli teknik adamın 1 Haziran itibariyle Beşiktaş'la hiçbir bağlantısı kalmıyor ve resmi olarak milli takım teknik direktörlüğüne başlıyor.

Siyah beyazlı ekibe gitmeden önce son motivasyon sözlerini söyleyen Şenol Güneş, Süper Lig'de Beşiktaş'ın şampiyon olma ihtimalini ve Şampiyonlar Ligi hedefini açıkladı.

Fanatik'te yer alan habere göre, Şenol Güneş Beşiktaşlı futbolculara "Şampiyonlar Ligi için her şey bizim elimizde. Tek yapmamız gereken kalan 5 maçı kazanmak. Ancak önce Ankaragücü’ne odaklanacağız. Artık her maç, her rakip tehlikeli. Pazar günü kazanıp, sonra diğer engelleri bir bir aşacağız" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Başakşehir'in 2 maçta takılması halinde işi üçlü averaja bırakıp Beşiktaş'ın şampiyon olabileceğine de vurgu yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER