BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'in Marcelo ve Alexis isyanı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu'na ateş püskürdü..

Şenol Güneş'in Marcelo ve Alexis isyanı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon erteleme maçında iki defans oyuncusunu oynatamayacağı için Türkiye Futbol Federasyonu'na ateş püskürdü..

Çaykur Rizespor maçından sonra yayıncı kuruluşa açıklama yapan Şenol Güneş "Tarbzon maçını ben mi erteledim, neden oyuncularımı oynatamıyorum" dedi..

İşte Güneş'in açıklamaları :

"Oyunun başından sonuna kadar maçın hakimiydik. son 10 dakikaya doğru geride kaldık. Kontraatklara çıkmayı düşündük. çok fazla pozisyon bulduk az attık, yemememiz gereken bir gol yedik. Tüm oyuncularımızı kutluyorum, emeklerine sağlık. Az pozisyon verdik ama büyük takımların bunları da vermemesi gerekirdi. Kerim bugün iyi oynadı, bazı eksiklikleri vardı. Kim oynarsa oynasın ne yaptığı önemli. Biz takım oyunu oynuyoruz, kalan maçlarda en iyisini yaptık. Ricardo ve Gökhan çok kaliteli çok klas oyuncular ama onların yerine oynayan Kerim ve Olcay da iyi oynadılar.. Bir maç biri oynar, başka maç biri oynar.

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçının geniş özeti ve golleri

Marcelo ve Alexis konusu

Bu karar yanlış bence, bugün burada bu oyuncular kart görse hem Trabzon maçında hem sonraki maçta cezalı olacaklardı. Trabzon maçını ben mi tehir ettim? Federasyon bu kararını gözden geçirmeli."




TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER