FUTBOL

Şenol Güneş'in 4 futbolcu hakkındaki raporu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Boyko, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak ve Aras Özbiliz'in mutlaka takımdan gönderilmesini istedi.

Şenol Güneş'in 4 futbolcu hakkındaki raporu - Sayfa 1

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Boyko, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak ve Aras Özbiliz'in mutlaka takımdan gönderilmesini istedi.

Şenol Güneş'in 4 futbolcu hakkındaki raporu - Sayfa 2

Tecrübeli teknik adam, Başkan Fikret Orman’la yeni sezon kadro planlamasını yaptı. Başarılı hoca, 4 futbolcunun mutlaka takımdan gönderilmesini istedi. İşte o futbolcular:

Şenol Güneş'in 4 futbolcu hakkındaki raporu - Sayfa 3

ARAS ÖZBİLİZ Teknik direktör Şenol Güneş’in kadrosunda kendisine yer bulamayan isimlerden biri de Aras Özbiliz... 2016-17 sezonunun ara transfer döneminde takıma kazandırılan tecrübeli kanat oyuncusu, son olarak geçen sezon da Moldova Ligi ekibi Sheriff’e kiralanmıştı. Bu kulüpte 4 karşılaşmada görev yapan 28 yaşındaki futbolcu, kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından kulübe geri dönme kararı almıştı. Ancak Şenol Güneş, bu oyuncu için de olumsuz rapor verdi.

Şenol Güneş'in 4 futbolcu hakkındaki raporu - Sayfa 4

BOYKO Siyah-neyazlılara 2015-16 sezonunun ara transfer döneminde katılan Denys Boyko’yla yıldızı bir türlü barışmayan Şenol Güneş, verdiği şansları değerlendirememesi sebebiyle Ukraynalı eldivene hep olumsuz bakmıştı.Bu durum sebebiyle Malaga’nın ardından geçen sezon son olarak Dinamo Kiev’e kiralanan 30 yaşındaki file bekçisiyle ilgili olarak kararını veren Güneş, kulüple 2 yıl daha kontratı bulunan Boyko’yla yolların ayrılmasını istedi.