SÜPER LİG

Şenol Güneş'den kadroda değişiklik

Güneş Galatasaray ile deplasmanda yapılan Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. hafta maçında değişikliğe gitti..

Şenol Güneş'den kadroda değişiklik
Trabzonspor'un Galatasaray ile deplasmanda yaptığı Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. hafta maçında, bordo-mavili takımın golcüsü Burak Yılmaz ilk 11'de yer aldı.


Süper Final'in ilk haftasında, 15 Nisan'da oynanan Fenerbahçe maçında burnu kırılan ve ameliyat olan Burak, Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında forma giyemedi.

Golcü futbolcu, 2 maç sonra Galatasaray ile deplasmanda yaptıkları maçta takımdaki yerini yeniden aldı.Trabzon'daki geçtiğimiz hafta sonunda yapılan Galatasaray maçında ilk 11'de forma giyen Halil Altıntop ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamadı.

-Adrian'ın yerine Alanzinho ilk 11'de-

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon'daki Galatasaray maçında ilk 11'de forma giyen Adrian Mierzejweski'nin yerine Alanzinho'ya ilk 11'de yer verdi.

Süper Final'in ilk maçında Fenerbahçe karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Alanzinho, 2 maç sonra ilk 11'de görev yaptı.

Adrian ise Türk Telekom Arena'da yapılan maçta yedek soyundu.

-Volkan Şen kadroya alınmadı-

Trabzonspor'da Volkan Şen, 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Kafileyle birlikte İstanbul'a gelen ve sakatlığı nedeniyle oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı bildirilen Volkan, maç kadrosunda yer almadı.

Trabzonspor'da Galatasaray karşısında Onur Kıvrak, Glowacki, Adrian, Paulo Henrique, Aykut Akgün, Ferhat Öztorun ve Zeki Ayvaz yedek soyundu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER