BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş vefalı olduğunu ispatladı

Beşiktaş'ın başında şampiyonluk yaşayan Şenol Güneş, memleketi Trabzon'da anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi.

Şenol Güneş vefalı olduğunu ispatladı

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın başında şampiyonluk yaşayan Şenol Güneş, Trabzonspor'un yöneticilerinden merhum Kenan İskender'in kabrini ziyaret etti.

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun şampiyonu Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor'un yöneticilerinden merhum Kenan İskender'in kabrini, ardından da takımın eski teknik direktörlerinden Ahmet Suat Özyazıcı ve eksi kulüp başkanlarından Özkan Sümer'i ziyaret etti.

Güneş, İskender'in oğlu Murat İskender ve Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Hayrettin Hacısalihoğlu ile yaklaşık 7 ay önce vefat eden Kenan İskender'in Ortahisar ilçesine bağlı Bostancı Mahallesi'nde bulunan Bostancı Mezarlığı'ndaki kabrine geldi.

Saha sonucu ile gündemde olan olayı İskender ile paylaşmak istediğini dile getiren Güneş, "Beşiktaş gibi büyük bir camiada görev yaptığım için Süleyman ağabeye de gittim. Onun da benim üzerimde emeği var." ifadelerini kullandı.

Özyazıcı ve Sümer'e teşekkür ziyareti

Güneş, daha sonra Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Ahmet Suat Özyazıcı'yı Beşirli Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti.

Şenol Güneş Trabzon'a kupa yanıtı verdi


Çeşitli sağlık sorunları bulunan Özyazıcı'nın durumuyla ilgili bilgi alan Şenol Güneş, geçmiş yıllarda yaşanan olaylar üzerine sohbet gerçekleştirdi.

Şenol Güneş, bordo-mavili takımın eski teknik direktörlerinden ve kulüp başkanlarından Özkan Sümer ile de Beşirli Mahallesi'ndeki bir iş yerinde bir araya geldi.

Sümer, Güneş'i kutlayarak, "Çok zor dönemler yaşıyoruz. Senin başarıların bizim üzüntülerimizi hafifleten bir neden, gerekçe. Şenol Güneş'in ne olduğunu Bursa'da, Beşiktaş'ta somut şekilde ortaya koyan bir sonuçtu. Bu anlaşılması net bir şey ama sadece anlayan anlar, biliyorsun. Çok çok güzel bir sezon." dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER