FENERBAHÇE

Şenol Güneş ve Ersun Yanal arasında büyük polemik

Şenol Güneş’in “Fenerbahçe büyük takımlara karşı iyi oynuyor” şeklindeki beyanına cevap Ersun Yanal’dan geldi. Yanal'ın "Güneş'e büyüklük kavramını öğretecek değilim" ifadesi sonrası sanal alemde 'büyüklük' polemiği yaşandı.

Şenol Güneş ve Ersun Yanal arasında büyük polemik - Sayfa 1

Pazartesi gecesi 3-3 sona eren tarihi derbinin ardından heri iki takımın teknik direktörlerinin yaptığı açıklamalar derbiye damga vuran ayrıntılardan birisi oldu. Önce Şenol Güneş, "Fenerbahçe büyük takımlara karşı iyi futbol oynuyor" dedi. Bu ifade Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekerken cevap Yanal'dan geldi.

Şenol Güneş ve Ersun Yanal arasında büyük polemik - Sayfa 2

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ


Ersun Yanal "Fenerbahçe de büyük takım. Şenol Güneş'e büyüklük kavramını öğretecek değilim. Zaten kendisi de bilir" ifadesini kullanmıştı. Bu cevaba Fenerliler'den destek verirken Güneş'e tepkiler de daha da arttı..

Şenol Güneş ve Ersun Yanal arasında büyük polemik - Sayfa 3

GERİ DÖNÜŞÜN İNTİKAMI MI!


F.Bahçeliler Güneş'in "F.Bahçe derbileri iyi oynuyor" diyeceği yerde kasten böyle bir ifade seçtiğini büyüklüklüğü sadece Beşiktaş'a atfettiğini söyleyerek, "Güya geri dönüşün intikamını almak istedi" dediler..

Şenol Güneş ve Ersun Yanal arasında büyük polemik - Sayfa 4

GÜNEŞ HİÇ DERS ÇIKARTMAMIŞ


Geçen sezonki kupa maçırda yaşananları da hatırlatan Fenerbahçeliler, "Güneş yine ortamı germek istiyor. Gereksiz yere polemik yapıyor. Ersun Yanal kendisimden daha olgun cevap vermiş" ifadesini kullandılar. (Takvim)