BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş maç için neler söyledi?

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş Lokomotiv Moskova maçından sonra çarpıcı açıklamalar yaptı

Şenol Güneş maç için neler söyledi?

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, L.Moskova maçı sonrasında 1-1'lik sonucu değil kaznamayı hak ettiklerini söylerken, avantajı yitirdiklerini söyledi ancak başaracaklarını kaydetti..

Şenol Güneş'in canlı yayındaki açıklamalarından derlenenler şöyle;

"Kolay maç yok oyun üstünlüğü bizdeydi, aktif olmaya gol atmaya çalışırken, onları da oynatmamak da istedik, kontraya hızlı çıkan bir takımdı çünkü. Oyun üstünlüğümüz iyiydi ama bu sonuca varamadık. 1-0'da kazanabilirdik, 2-1 de bitebilirdi, 2-1 yenilebilirdik de. Ama oyunun karşlığı bu olmamalıydı. Kazanmayı hak ettiğimiz bir maçtı ama daha dikkatli olmalıydık". 

Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçının sonucu ve özetiUEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. maçında temsilcimiz Beşiktaş, konuk ettiği Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldı...

"İlk 10 dakikada top kayıplarımız oldu, Gökhan Olcay'la topu iyi kullanma sıkıntısı vardı. Golden sonra rakibin sızmasına izin verdik, gol için demiyorum ama rakibin bu kadar boş olması şut şansı bulması üst seviye takımlar için sorundur. Sonrasında da şanslar verdik. Avantajı kaybettik, yenmeliydik. Savunma yaparak çıkacaklardı izin verdik, yine de oyuncularım ellerinden geleni gösterdiler, 3 puanı hak ettik. Daha çok pozisyon bulabilirdik yapamadık, kolay toplar kaybettik, rakibin atak şansı da bizden kaynakladı. 

Kazansak avantaj sağlardık, İskenderbey'le oynayıp bitirebilirdik, şimdi kalan 2 maçı kazanabiliriz, işimiz zor da olsa kazanabiliriz. Kazanmayı isteyen takım olarak bunu yapacağız. Üzülüp hayıflanmaya gerek yok çalışıp eksikleri tamamlayacağız".

"Konuşmak yorumcuların işi, bizim işimiz çalışmak. Girenler de iyiydi, Olcay da kötü değildi hareketliydi ama golleri atamadı, Ricardo daha az pozisyona girdi ama attı, o zaman Ricardo iyi Olcay kötü denmesi bize özgü çağ dışı bir düşünce. Oyuncu iyi oynar kötü oynar bunları söylemek yorumcuların işi, bizi bunlara ortak etmeyin. Biz işimizi yapıyoruz. Gökhan iyi işler yaptı, Mario, Cenk, Oğuzhan, Sosa gayret gösterdi.. Topu iyi kulanmalıyız, o akıcılık eksikti, 10 dakikalık bölümde top kaybedip 50-60 metre geri geliyorsunuz bu da sizi yorar. Kenardan çok denedik, ortalar daha iyi olabilirdi, en az etkili ortada gol attık. Her yoruma saygımız var" 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER