BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş kara kara düşünüyor

Son 3 sezonda ligin 30'uncu haftaları baz alındığında en fazla golü yediği sezonu geçiren Beşiktaş'ta teknik patron Şenol Güneş, tüm antrenmanlarda savunma organizasyonları üzerinde duruyor.

Şenol Güneş kara kara düşünüyor

Spor Toto Süper Lig'de lider Beşiktaş, ligde son 4 maçta kalesinde 8 gol görerek defansif olarak çöktü.

Özellikle defans göbeğinde oynayan Alexis ve Marcelo'nun son haftalarda istenilen seviyede olmaması teknik direktör Şenol Güneş'i düşündürüyor. Deneyimli teknik adam savunmayı değiştirmeyi planlıyor.

Son 3 sezonda ligin 30'uncu haftaları baz alındığında en fazla golü yediği sezonu geçiren Beşiktaş'ta teknik patron Güneş, tüm antrenmanlarda savunma organizasyonları üzerinde duruyor. Yer alma, adam paylaşımı, yardımlaşma ve oyun içinde kalacak şekilde sert oynama konusunda oyuncularına sürekli uyarılarda bulunuyor.

Beşiktaşlı futbolcuları ağlatan mektup
Beşiktaş antremanında kavga şoku


Bununla yetinmeyen Güneş ayrıca uygulamalı olarak, toplantılarda da görüntülü olarak oyuncularına yaptıkları hataları gösteriyor. Güneş sadece Marcelo ve Alexis'i değil defansa yeteri kadar yardım etmeyen diğer oyuncuların da hatalarını gösterdi.

Sarı kartlar için teknik heyetten uyarı

Hafta sonunda Kayserispor'u ağırlayacak olan Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in gözü sarı kartlı oyuncularda... ceza sınırında bulunan oyuncuların fazla olması Güneş'i düşündürürken, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Mario Gomez kart görmeleri durumunda Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Teknik heyet bu oyuncuları derbi öncesinde sık sık uyarıyor.

Yorumlar
TREND HABERLER