BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş kadroda değişikliğe gidiyor

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, milli takımlardaki futbolcularının performansları sonrasında ilk onbirde çarpıcı değişiklikler yapacak..

Şenol Güneş kadroda değişikliğe gidiyor

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, milli takımlardaki futbolcularının performansları sonrasında Kasımpaşa maçının taktiğine karar verme aşamasına geldi.

İki golcüsü Mario Gomez ve Cenk Tosun'un form grafiklerinin her geçen gün yükseldiğini gören Güneş, milli takım dönüşü çift forvetli idmanları deneyecek. Beklediği sonucu alırsa Kasımpaşa maçında çift forvete dönmeyi düşünüyor. Hazır bir görüntü çizen ve Milli takımımızın İsveç ile karşılaştığı mücadelede 2 golle galibiyette önemli rol oynayan Cenk, formayı almaya yakın gözüküyor.

Güneş, Beşiktaş'ta oynamaya başladığı günden beri takımın gol yükünü çeken ve 4 yılın ardından Almanya Milli Takım formasıyla İngiltere'ye karşı gol atmayı başaran Gomez'den de vazgeçmeyi düşünmüyor. Güneş, bu iki oyuncu geldikten sonra fiziki durumlarını değerlendireceği ve golcülere birlikte şans verebileceği öğrenildi.

Beşiktaş yönetimi özel güne büyük sürpriz hazırladı

Serdar Tosic ve Tolgay'ın performansı yüzleri güldürdü

Ligde liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, yakaladığı avantajı bırakmamak istemiyor. Teknik direktör Şenol Güneş yoğun mesai harcıyor ve oyuncuları konsantre konusunda sürekli uyarıyor. Milli takım arasında Rizespor ve Beylerbeyispor ile hazırlık maçı yaparak kadroda yer bulamayan oyuncuları hazır tutmayı hedefleyen tecrübeli çalıştırıcı özellikle Tolgay, Serdar ve Tosic'in hazır görüntüsüne sevindi. Önümüzdeki haftalarda sakatlık ya da kart cezalısı olması durumunda bu oyuncuları kullanmayı düşündüğü de gelen bilgiler arasında.

Beylerbeyispor maçı kararı değiştirecek mi?

Beşiktaş'ta Quaresma, Kasımpaşa maında cezalı durumda. Gökhan Töre'nin de sakatlığı var. Bu yüzden kanat oyuncuları Kerim Frei ile Olcay Şahan forma bekliyor. Şenol Güneş, Cenk Tosun'u kanatlardan birinde değerlendirerek maç içinde çift santrafora dönmeyi amaçlıyor. Diğer kanada ise Jose Sosa monte edilebilir. Zira Tolgay Arslan'ın iki hazırlık maçında gösterdiği performans Güneş'i memnun etti. Güneş, Tolgay'ı orta sahaya çekip, Sosa'yı kanada kaydıracak. Bu durumda Olcay ve Kerim yedek kulübesinde forma bekleyecek.

Yorumlar
TREND HABERLER