BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş futbolcularını uyardı

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş futbolcularını uyardı

 Şenol Güneş futbolcularını uyardı

Şenol Güneş Kayserispor mücadelesinin ardından öğrencileriyle yaptığı görüşmede perşembe günü oynayacakları Sporting karşılaşması hakkında uyarılarda bulundu.

Güneş, “Grubumuzda namağlup durumdayız. Ama turu garantilemiş değiliz. Kayıp yaşamadan Avrupa'da da yükselişimiz sürmeli” dedi.

Beşiktaş'ın deneyimli teknik adamı Şenol Güneş, Süper Lig’de önceki akşam Kayserispor’u 2-1’lik skorla geçtikleri maçın ardından öğrencilerini önce tebrik etti sonrasında uyarılarda bulundu. Bu galibiyetle beraber geçen hafta Akhisar karşısında aldıkları 2-0’lık mağlubiyeti unutturduklarını söyleyen Güneş, perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacakları Sporting mücadelesiyle çıkışlarına devam etmeleri gerektiğini belirtti.

Beşiktaşlı futbolcuların formaları çalındı

"Camia başarı bekliyor"

Başarılı çalıştırıcı, “Akhisar karşısında yaşadığımız yol kazasının ardından Kayseri zaferi hepimizi mutlu etti. Bütün camia bizden hem ligde hem de Avrupa’da başarı kazanmamızı bekliyor. Ligi şimdilik bir kenara bırakıp sadece Sporting mücadelesine odaklanmalıyız. UEFA’daki grubumuzda namağlup durumdayız. Ama turu garantilemiş değiliz. Oldukça enterasan bir durum. Geleceğimiz son maça bağlı. Herhangi bir kayıp yaşamadan Avrupa’da da yükselişimiz sürmeli” ifadelerini kullandı.

Derbi ikinci planda

Fanatik'in haberine göre; Oyuncularından Süper Lig’de pazartesi günü oynayacakları Galatasaray derbisini şimdilik bir kenera bırakmalarını isteyen Şenol hoca, “Zor bir maç takvimiyle karşı karşıyayız. Önce Sporting’i devirip ardından taraftarımız önünde de derbi zaferi yaşayıp gücümüzü herkese göstereceğiz” açıklamasını yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER