BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş Arena kelimesini yasakladı

Şenol Güneş, Arena'ya yoğunlaşan dikkati Pazartesi günkü Kasımpaşa maçına çevirdi

Şenol Güneş Arena kelimesini yasakladı

Şenol Güneş, Arena'ya yoğunlaşan dikkati Pazartesi günkü Kasımpaşa maçına çevirdi “Yeni stadımızı hepimiz iple çekiyoruz. Ancak bu konuyu kafamızdan atmamız lazım. Arena’yı değil, Kasımpaşa maçını düşünmeniz gerek. O maça odaklanın. Kasımpaşa maçına kadar ‘Arena’ kelimesini yasaklıyorum.”

En başta başkan Fikret Orman olmak üzere, yönetiminden taraftarına tüm camianın sabırsızlıkla beklediği Vodafone Arena’nın açılışına sayılı günler kala, Siyah-Beyazlı kulüpte tek ana gündem maddesi stat konusu oldu...

Volkan Demirel'e çağrı: Şehit yüzbaşıdan özür dile

Habertürk'ün haberine göre; Başkan Orman günlerdir Arena ile ilgili birçok açıklama yaparken; Siyah-Beyazlı taraftarların açılışın yapılacağı 11 Nisan Pazartesi günkü Bursa maçına bilet bulma yarışı ve yöneticilerin bir aksilik çıkmaması için yoğun çabası; teknik direktör Şenol Güneş’e göre bu pazartesi (4 Nisan) oynanacak Kasımpaşa maçını geri planda bıraktı.

‘Gala’ya yönelik oluşan ‘tatlı telaş’ın futbolcuları olumsuz etkilemesinden çekinen tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularına bu konuda uyarılarda bulundu.

Mesut Özil Mario Gomez'e övgüler yağdırdı

‘BURSA MAÇI DAHA ANLAMLI OLSUN’

“Hepimiz doğal olarak yeni stadımızda çıkacağımız ilk maçı iple çekiyoruz. Ancak bu konuyu kafamızdan atmamız lazım” diyen Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Akıllar yeni statta ama Arena’yı değil, Kasımpaşa maçını düşünmeniz gerek. O maça odaklanın. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. İlk yarıda 3-3 berabere kaldığımız maçı unutmayın. Kasımpaşa’yı yenip Arena’daki Bursa maçını çok daha anlamlı hale getirmeliyiz. Bu yüzden Kasımpaşa maçına kadar ‘Arena’ kelimesini yasaklıyorum. Aklınızda bu karşılaşmadan başka bir şey olmasın.”

Yorumlar
TREND HABERLER