BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş Aboubakar'a sahip çıktı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Çaykur Rizespor maçında çok sayıda fırsatı harcayan Kamerunlu golcü Aboubakar'a destek verdi..

Şenol Güneş Aboubakar'a sahip çıktı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Şenol Güneş yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 ''İlk yarıda sahada yoktuk. Tempo olarak, pas olarak... Rakip zaten bizim sahamıza gelmiyordu. Şutumuz yok. İyi ortalarımız yok. Duran toptan seken topa gitmiyoruz. Uyur gezer bir haldeydik. İkinci yarıda biraz daha iyiydik. Golü geç bulduk. 0-0'da olsa oyunun hakimi bizdik."

Aboubakar'ın kaçırdığı goller sorulunca Güneş, ''Bütün oyuncular elinden gelen gayreti gösterdi. Biz de bazı olayları yeni görüyoruz. 2 puan kaybetseydik en çok üzülen o olacaktı. Patlayıcı gücü ve kuvveti var ama teknik ve taktik olarak eksiklikleri var'' dedi.

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı fotoğrafları

Rotasyonu mecburu olarak mı yaptığı sorulan Şenol Güneş, ''Oğuzhan'ın durumu belli. Akhisar maçı sonrası söylemedik ama Gökhan İnler'in kırık durumu var. Gökhan Gönül'ün sezon başından gelen idman temposu eksikliği var. Talisca'nın ise Dinamo Kiev maçında hakemin vermediği penaltı pozisyonunda aşırı darbesi var. Talisca'nın kanaması var. Oğuzhan iki gün sonra iyileşir. Gökhan İnler'in zamana ihtiyacı olacak. Gökhan Gönül'de idmana katılır'' şeklinde cevap verdi.

Yorumlar
TREND HABERLER